Permanente mascara ervaringen

Aangezien ik lichte wimpers heb wil ik voor in de zomer mss permanente mascara zodat ik niet met panda ogen rondloop aan zwembad etc. Ik weet wel dat het schoonheidssalon waar ik ga dit doet maar ja ik ben wel wat skeptisch want stel dat m’n wimpers om een of andere reden uitvallen :’) dat is m’n ergste nachtmerrie.

Iemand hier ervaringen mee, spijt of niet? en hoe lang blijft zoiets ongeveer?

Ik heb mijn wimper één keer laten verven en dat was eigenlijk wel prima. Het is mooi om van ‘jezelf’ zwarte wimper te hebben, maar het is écht niet vergelijkbaar met mascara. Geen volume, geen krul en niet meer lengte. Zolang je je dat beseft is het (denk ik) de juiste keuze. =)

Permanente mascara bestaat volgens mij niet? Je kan je wimpers laten verven inderdaad. Of wimper extensions laten zetten. Wimper extensions is echter niet goed voor je eigen wimpers dus voordat je dat laat doen zou ik je even goed laten informeren.

Oh oke, nuja het zou dan vooral voor bij het zwemmen en het strand zijn, dus dan kan ik 's avonds nog mascara opdoen:D bedankt!

en ja ik bedoel dus gewoon verven ipv mascara haha

Mijn moeder was schoonheidsspecialiste en heeft een hoop wimpers geverfd en geoefend op mij haha. Ik heb nooit rare verhalen erover gehoord of er zelf nare ervaringen mee gehad. Je kunt het gerust proberen lijkt mij.

Kun je geen waterproof mascara gebruiken?

Mijn moeder doet dat weleens, maar het is inderdaad niet alsof je dan gelijk met mascara op loopt zegmaar. Je hebt enkel donker gekleurde wimpers.

Hmm dat weet ik niet precies. Er zijn iig heel veel soorten wimperextensions. Ook extensions die zegmaar over jouw eigen wimper heen geplakt worden.

Ik heb mijn wimpers ook wel eens laten verven maar dat is geen vervanging voor mascara. Ik ga nu in de zomer gewoon terug op de waterproof mascara van Clinique die werkt super tegen water en wrijven.

ik ga het gewoon proberen, ik heb al een afspraak de dag na m’n laatste examen (belgië dus nog examens) :grinning: en desnoods doe ik nog gewoon waterproof mascara op als ik het niet duidelijk genoeg vind. bedankt voor de reacties:D

Ik verf ze zelf met zwarte wimperverf die ik bij kruidvat koop, werkt prima :slightly_smiling_face: Ik krul ze zelf ook permanent trouwens

^oe hoe doe je dat en is dat veilig? Zonder afbrekende/uitvallende wimpers? Ik heb namelijk echt rechte stokjes wimpers en ik word een beetje moe van dat wimper gekrul elke keer.