Pennyboard topic!

hallo,

ik ben me sinds een tijdje geinteresseerd in PennyBoards. Ik kan er alleen weinig over vinden en vroeg me af of er hier mensen zijn die er een hebben, en er misschien iets over kunnen vertellen?

http://cdn-w.surfbang.com/wp-content/uploads/2012/07/penny-skateboards-2012-lineup-610x766.jpg

http://www.ozmosis.com.au/images/products/PNYCOMP043.PNPB_1_X.jpg

kortom: post hier al je plaatjes, videos, tips trucks informatie over boards etc.!

Ik weet dat er in het longboard-topic een paar meiden zijn die een penny hebben :slightly_smiling_face:

is een penny dan vergelijkbaar aan een longboard? of meer aan een gewoon skateboard?

Ik denk meer longboard dan skateboard, door de lagers en de wielen die erop zitten (groter dan bij een skateboard), maarja hij is klein dus het is eigenlijk ook meer skateboard dan longboard. Het is eigenlijk gewoon een ding op zich. Sommige meiden die een longboard hebben, hebben ook een penny voor in de stad omdat het lekker makkelijk wendbaar is en klein om mee te nemen :slightly_smiling_face: Dus daarom dacht ik dat je het misschien ook daar kon vragen omdat ik weet dat er daar sowieso meiden zitten die er eentje hebben :wink:

Edit: Ik heb wel eens een keertje op een penny gestaan maar ik vind het net wat te moeilijk om m’n balans goed te vinden, ze is natuurlijk vrij klein. Denk alleen dat dat meer ligt aan t feit dat ik niet vaak op een skate-/longboard sta haha.

dankjewel, hier heb ik wat aan. Ik denk dat ik er maar gewoon een ga kopen, ben benieuwd.

Het is makkelijker dan een skateboard! Een als je het eenmaal kan is het heel erg leuk. Vriendinnen van mij hebben er een, en ik ga er ook een aanschaffen. Zelfs m’n zusje gaat er een kopen!! Ze zijn alleen wel erg aan de prijs, maar zijn dan wel van goede kwaliteit!

x :sunglasses:

Ik wil ook supergraag een penny!!
Ze zijn zoooo leuk en het lijkt me echt superleuk om lekker te boarden overal naartoe en lekker met vriendinnen…
Of op terschelling lekker langs het strand of weet ik wat

Het is alleen zo duur :frowning_face:
Ik zit echt heel erg te twijfelen…

UP!

Ik wil er graag een kopen, maar kan ik weet niet welke van deze twee ik beter kan doen:
http://www.perrysport.nl/mini-cruizer_100018025.html
http://www.landsurferskateboard.nl/nl/land-surfer-fish-skateboard-geel-met-zwarte-wielen.html

Anyone?

Een vriendin van me heeft er een van landsurfer, maar hij maakt een beetje een piepend geluid. Voor de rest is hij wel heel chill.

up voor dit topic! is het moeilijk om te leren rijden op een penny board? en gebruiken jullie hem veel? ik vind ze erg vet maar ben bang dat ik hem niet veel ga gebruiken…

Ik heb twee Pennyboards, ze zijn echt aan te raden! Leuke kleurtjes en rijden echt heerlijk. Ik de zomer rijd ik er meer op dan in de winter.
Het leren is niet zo heel moeilijk, het moeilijkste is je evenwicht behouden. Maar als je dat kan, is het goed te doen. :slightly_smiling_face:
(sorry voor het upje, maarja)

Hey, ik zit heel erg te twijfelen of ik een pennyboard of longboard zou kopen. Welke is leuker om te doen :flushed:

WOW leuk een penny topic!
ik heb zelf een pastel roze penny

http://www.surfsurfsurf.co.uk/images/products/3304_l.jpg

en ik vind dit echt een schatje

zelf had ik eerst een globe met bloemetjes maar wel een penny model.
Deze had alleen een afwijking naar rechts en dus hebik hem na 5 min na aankoop geruild voor een penny board. Dus ik raad aan, koop een originele misschien iets duurder maar geloof mij ik ben helemaal tevreden en totaal in love alleen al door de looks

een penny is makkelijker om mee te nemen, gezellig in de trein en om de stad in te gaan met een vriendin.
over het algemeen is het heerlijk om ermee te cruisen longboard is meer voor lange tochten niet in de stad zegmaar. je bent wendbaarder

Ik heb er een van landsurferskatebord http://www.landsurferskateboard.nl/nl/fish-skateboards/ ik heb eerst de trucks losser moeten maken. Nu doet hij het wel goed.

wauw!! :upside_down_face: die is echt gaaf.

Ik heb er trouwens ook een maar ben niet zo goed. :flushed:

Ach ik ben denk ik ook niet zo goed maar ik kom van A naar B en vind het heel erg leuk om te doen. En girls, daar gaat het toch om?

er staat bij mij al een mac route op de planning. Gewoon van de ene mac naar de andere en dan wat lekkers halen haha jumjum!

ook door de polder naar een terrasje is erg leuk om te doen want eerlijk, je wordt wel moe van dat boarden.
ik ga denk ik nog een tool bestellen zodat ik een beetje kan gaan rommelen aan mijn board. de trucks wat losser zetten en als het nodig is wielen vervangen of hem verder customizen.

wat doen jullie allemaal voor tochtjes?

loves,

Ik zou er best eentje willen kopen, maar het lijkt mij gewoon echt heel moeilijk om er een beetje leuke afstanden mee te kunnen overbruggen. Hoe doen jullie dat? Gebruiken jullie hem veel en voor wat?