Pastelkleurige shorts combineren

Vandaag gekocht en ik vind hem echt superleuk. Eerst moest ik er erg aan wennen, maar toen ik er vaker naar keek, begon ik hem steeds leuker te vinden, tot ik hem uiteindelijk zelfs gekocht heb. Maar het is toch wat moeilijker te combineren dan ik dacht, onder andere qua kleuren.

Als je er nog een kleurtje bij doet, lijkt het me al gauw een beetje… te zoet worden. Met wit staat het vrij bleek, en met zwart staat het misschien weer wat te hard, al kan zwart nog wel het best.

Hebben jullie nog tips voor het combineren van deze shorts? Niet alleen qua kleuren, ook gewoon de kleding zelf.

http://3.bp.blogspot.com/-BUPeDJux9Cs/T_W_zaN3JlI/AAAAAAAAAv4/6ANd7pajLQ0/s640/P1170807+modified.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-JlT99EtlZAU/T_W_OEIacMI/AAAAAAAAAvw/zGWvRdl_Izc/s640/P1170800+modified.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-I-3_jNfe5UE/T_W_1oRaKOI/AAAAAAAAAwA/5HedvcavcDE/s640/P1170806+modified.jpg

Geen idee, maar hij is wel heel leuk!

Misschien is een shirtje in 1 van de kleuren die al in het broekje zitten een idee?
Dus een geel shirtje bijvoorbeeld?

Dankjewel allebei! (:

Nog meer ideeën?

Staat wit echt zo bleek? Mij lijkt het mooi! Superleuk shortje ook, echt perfect voor de zomer! Ik zag hem hier ook in de winkel, maar ik moest eerst nogal lachen omdat ik het -op het eerste gezicht- zo’n clownsding vond. Maar toen ik er (inderdaad!) langer naar keek, vond ik hem steeds leuker. :stuck_out_tongue: Jammer genoeg heb ik hem niet gekocht, dus nu ben ik een beetje jaloers op jou.
Anyways, ik zou er denk ik toch wit op dragen, met een kleurtje uit het broekje zelf wordt het misschien wat… ja, ik kan er even geen woord voor bedenken haha. Een beetje té of zo. : ) Nogmaals, wat een schattig ding, succes met combineren!

Wat een schattig shortje! Ik zou het eerlijk gezegd ook niet met nog een kleurtje erbij dragen want dan worden het wel heel veel kleurtjes. En met zwart vind ik niet zo mooi voor in de zomer dus kan je toch niet gewoon voor een wit/creme kleurig shirtje gaan? Als je daar bijvoorbeeld een leuke sjaal/ketting bij om doet dan maakt het sowieso alweer minder bleek. En toevallig weet ik hoe jij eruit ziet en volgens mij valt dat witte best wel mee hoor.

Een crèmekleurig topje? Dat is net wat zachter en liever dan wit. Zoiets?
Ik heb zelf crèmekleurige topjes van the Sting.

http://www.exposar.com/images/T/12BEONE_BASIS_TOPJE_BEONE_CREME.jpg

Ik zou 'm denk ik wel met iets wits doen. Een wit blousje oid. Want zwart is inderdaad niet echt mooi, dat contrast is dan té en een kleurtje dan wordt het wel heel veel.

Licht grijs! Ik zat zo eens te denken ik denk dat dat best leuk maar echt licht grijs niet te donker want das niet mooi. Ik zou dat eens proberen : )

Ik zou het zelf met zoiets doen;
Waar heb je die trouwens gekocht als ik vragen mag? Echt heel leuk!

http://i45.tinypic.com/2chs6m1.jpg

Dankjewel allemaal! Echt heel fijn, ik kan zeker wat met die reacties. :slightly_smiling_face: meer tips blijven welkom, haha.

Hij is van de H&M in de sale, nu maar 10,-

Met lichtgrijs?

Ja, da’s ook een leuke combi!

wit. of een witte shimmertop van de H&M divided, die heb ik ook en is errug leuk (:

http://www.girlscene.nl/images/library/articles/images01/girlscene_nieuw/short%205.jpg

Bedankt :grinning:

Misschien is een oversized chunky knit trui ook wel leuk erboven(als het wat frisser is he). Ik weet alleen niet welke kleur.

Beige/Creme trui of blouseje :slightly_smiling_face:

Ik vind hem met zo’n mouwloos blouseje heel leuk inderdaad, in een crème kleurtje. Hij kan ook wel met een leuk grijs hempje/shirtje denk ik, die niet helemaal basic is maar waar bijvoorbeeld een leuk randje langs zit, zodat het niet saai wordt.