Pastasalade koud?

Hoi meiden,

Ik zag niet echt een ander topic waar deze vraag in kan, dus daarom maak ik maar een nieuw topic. Excusez-moi als het wel ergens anders hoort. :stuck_out_tongue:

Ik heb vanavond pasta gemaakt, en hiervan hadden we nog een beetje over. Ik wil daarvan graag een koude pastasalade maken morgen met bijv. wat pesto, ham, kaas etcetera. Ik heb de afgekoelde pasta (zonder saus of wat dan ook, gewoon 'droog’) in de koelkast gelegd in een plastic zakje. Kan ik dit morgenmiddag nog gebruiken zo om een pastasalade van te maken?

Alvast bedankt. :slightly_smiling_face:

Ja, natuurlijk! Lekker, heb ik laatst ook nog op.
Eetsmakelijk!

Jahoor! Geen probleem!

Mjam mjam.
Mijn hubby neemt dat altijd mee naar zijn werk voor tussen de middag.
Vind hij lekkerder dan brood.
Dus lekker doen.

De stelregel met gekookt voedsel is dat je het ten minste 3 dagen in de koelkast kunt bewaren. :slightly_smiling_face: