paranormaal beurs?

heeft iemand wel eens van de paranormaal beurs gehooord? of is er wel eens geweest?
zo ja, kan iemand mij erover vertellen ?
x

Ik zou er naar een toe gaan met een vriendin , maar werd tegen gehouden door me ouders omdat ze dachten dat ik weereens satanistisch bezig was xD

dus heb geen ervaringen ofzo maar een upje voor jouw

nooit van gehoord, lijkt me wel intressant

UP for you.

Ik ben er wel eens geweest :]. Ik heb mijn aura laten tekenen en laten uitleggen en de persoon die dit deed vertelde mij meer over mijzelf en over mijn overleden opa. De “activiteiten” waren wel allemaal vrij duur. Ik weet niet wat je verder wil weten?

Wat valt er precies onder ‘de actieviteiten’ ?

Dat verschilt per paranormaal beurs. Vaak zijn er meerdere personen met een zesde zintuig die je een reading kunnen geven, vaak is er een persoon die is gespecialiseerd in het zien en tekenen van aura’s, vaak is er iemand die tarot kaarten legt en soms zijn er mensen die massages of een reikiles geven.

Ben er wel geweest…
Mn moeder zat daar wel eens…
Ik geloof er opzich wel in…tenminste…Je gaat soms ook wel twijfelen omdat er ook mensen zitten puur en alleen voor het geld. Maar er zijn ook hele goede:)

Wel eens geweest. Vond er niks aan. Maar dat was ook een klein evenement. Maar als je echt geinteresseert bent in zulke dingen is het wel grappig en DUUR!

Ik ben eens in een paranormale beurs in Maastricht geweest.
Ik heb er wat rond gekeken & heb een aura foto laten maken voor 15 euro + uitleg.
Een belgische vrouw legde me uit wat de kleuren betekende.
Je zag ook gele kleuren in de vorm van vleugels.
Ze zei dat ik een gids bij me heb & dat het een manspersoon was.
Ik weet zeker dat het mn lievelingsopa is, 4 mei 2010 is hij 10 jaar geleden overleden.

Mijn vriend heeft met heel veel anderen een gratis foto lees reading gehad.
Hij legde de foto van zn overleden vriendin er neer.
Ze pakte hem als 3e, wat ik al verwacht had, het gaat goed met haar & het medium zei dat ik mn vriend iets kan geven, wat zij niet kon.
Dat voelde voor mij wel dat het ok was, want ik was bang dat ik geen verkering met hem mocht hebben, omdat de relatie met haar & hem zo wreed verstoord werd door haar dood.

Ik zou graag nog eens naar een beurs willen & dan een fotokaart reading willen hebben. Ik ben benieuwd wat mn overleden opa allemaal gedaan heeft in die tijd & wat hij er van vind wat ik allemaal tot nu toe in mn leven heb gedaan.

Hier in Leiden bij de groenoordhallen zijn er echt heel vaak paranormale beurzen.
xx.

In Rijswijk in de Evenementenhal (het vroegere ''Darling Market") aan de Volmerlaan (ik weet niet waar je woont?) is er ook af en toe een Paranormaalbeurs. Er is vanalles te doen, alleen de meeste dingen zijn idd nogal aan de dure kant. Er zijn honderden kraampjes met geukspoppetjes, bepaalde stenen, tarotkaarten, oujieborden (of hoe je het schrijft), noem maar op… Je komt op elke vierkante meter wel een waarzegger/ster tegen.

12/13 september is er een paranormaal beurs in nijmegen waar ik graag heen zou willen gaan
En daarom wou ik gewoon weten of er mensen ervaring mee hadden enzo.
en of het 't ook echt waard is (A) bedankt voor jullie info ^^
nog meer mensen die ervaring hebben ?

x