pantosti zonder boter?

hey mensen,

ik maak altijd pantosti’s en dan zoals het hoort met boter in de pan . maar mijn tosti’s hebben altijd een best wel heftige botersmaak, weet iemand of ik het ook ergens anders in kan bakken?

Ik bak ze altijd in een dunlaagje olijfolie.

thanks :slightly_smiling_face: ik ga eens proberen

Ik bak altijd in olijfolie. Dat proef je ook, maar ik vind die smaak persoonlijk erg lekker!

Olijfolie ja, al moet je dan wel van die smaak houden. Als je echt een neutrale smaak wil, dan zou ik voor zonnebloemolie gaan. Dat proef je verder niet echt.

Ik bak mijn pantosti nooit in boter of olie. Altijd op een droge pan bodem.

Ja ik doe hem ook altijd gewoon droog…

tostiapparaat?

Ik doe het tegenwoordig altijd in kruidenboter, heerlijk!

^ Goed idee, ga ik binnenkort proberen

Ik doe het altijd met roomboter, je krijgt wel een botersmaak maar het is zooooooo heerlijk!

Ik bak hem droog OF met een paar druppels zonnebloemolie! Heerlijk!

Wat je ook is kan maken zijn brood/kaas rolletjes!

Dan is t dus geen pan tosti meer he.

Of een beetje zonnebloem olie, werkt ook prima. :wink:

Hierdoor ga ik nu een pan tosti maken.

Olijfolie is ook gezonder dan boter.

Daar zijn de meningen over verdeeld :wink:

Ik heb trouwens echt nog nooit gehoord van een pantosti haha.

Ik merk dat sowieso wel op internet en ook op girlscene dat er hele discussies komen van wat er nu gezond is of niet. Ik vind food&sport ook helemaal geen gezellig subforum ofzo, alleen maar wijven die elkaar afzeiken (dat deed jij niet hoor! haha)

huh, maar als je ze gewoon droog bakt, zonder iets van boter ofzo erin worden ze dan niet snel zwart? of juist superdroog? en smelt het kaas dan wel goed? (: