overgeven.

Soms heb ik echt zo’s hekel aan mezelf, en dan probeer ik overtegeven, omdat ik een vreetbui had ofzo. Het is echt 3x pas gebeurd ofzo. Omdat ik toch denk dat ik geen anorexia daarvan kan krijgen Hebben jullie dit ook wel eens?

Volgens mij verwar je anorexia met boulimia.
En nee dat heb ik eigenlijk niet.

Nou. Ik zou maar oppassen, want je kan er inderdaad geen anorexia van krijgen, maar het klinkt wel alsof je boulimia hebt (of ontwikkelt). En nee, ik heb dit niet. Ik walg van overgeven en zou dit dus ook nooit zonder reden doen.

mijn vriendin deed het ook en heeft nu anorexia echt kut, ze moet misschien 2 jan naar een kliniek :’(.
oke dit ging over mij maar echt ik zou er mee stoppen.

Daar moet je echt mee stoppen…

Probeer het nu te stoppen! Je zit nu nog in een stadium waarin je misschien daar nog controle over hebt! Hoe vaker je zult overgeven hoe groter de kans is dat je jezelf niet meer in de hand hebt en specialistische hulp nodig hebt en dat wil je niet lijkt me?

Nog nooit gehad. En ermee stoppen, ook al denk je dat je er niet ‘verslaafd’ aan raakt.

Je hebt het pas 3x gedaan, maar het feit dat je dat kunt zonder er moeite mee te
hebben en zonder ervan te walgen, is foutfoutfout.
Je moet er mee stoppen, voordat het te laat is. Eigenlijk moet je er dus gewoon NU mee stoppen.

Nee, want ik vind overgeven echt heeel vies :angel:
Maar inderdaad ermee stoppen!

je kunt niet ‘anorexia ergens van krijgen’. het is niet als, ik drink uit het glas van iemand met pfeiffer, nu heb ik het ook. of, ik drink water uit de kraan in turkije, nu krijg ik buikgriep oid. en idd, dat is dan eerder boulimia.

maar goed, hou er gewoon mee op, want het gaat zowiezo de verkeerde kant op dan.

ik wil het liefst nog niet overgeven als het moet! vind het zo vies haha.
Maar dit is niet goed wat je doet hoor, vooral omdat je er zo weinig problemen mee hebt. Misschien helpt het om het aan een vriendin te vertellen omdat het dan niet meer je eigen geheim is en je je misschien meer ‘bekeken’ voelt?

Je moet dit NIET doen. Het levert je niks op en het is alleen maar vies/ongezond! Vraag anders een vriendin (beste vriendin misschien?) of ze op je kan letten.

Het is ook nog is slecht voor je slokdarm als je het regelmatig doet, het zuur uit je maag tast je slokdarm aan.

Heb wel een tijd lang neigingen erna gehad maar ik durfde nooit mijn vinger verder in mijn keel te stoppen dus heb ik het nooit gedaan. Gelukkig maar, alleen toen dacht ik niet helder na.

Ja ik heb dit ook.Maar dat komt omdat ik Anorexia Boulimia heb. Ben er nog steeds niet helemaal van af.Maar ik let nu wel heel goed op mijn voeding.Zodat ik later niet allemaal uit kots.Ik zou als ik jou was ook letten op je voeding.Meer gezonde dingen eten.Want het is idd zo dat je later Anorexia Nervosa kan oplopen.

Nee ik vind overgeven echt heel vies

ik heb heel vaak mn vinger in mn keel gestoken, ik kreeg ook alle spastische trekjes enzo, maar dr kwam maar niks uit… nu probeer ik t niet meer.

Nee nog nooit gehad. En ben het ook niet van plan. :slightly_smiling_face: Ik zou er maar heel gauw mee stoppen.