Overal donkere haren

Ik heb al sinds ik klein ben best veel en donker haar op mijn lichaam, nu ben ik 14 en ik word er echt onzeker over. Het zit overal, het is donker en veel. Op mijn armen en bovenlip haal ik het weg met ontharingscreme, mijn benen scheer ik. Maar het zit ook op mijn rug, buik, tussen mijn borsten en ik heb ook bakkebaarden. Wat moet ik hier in godsnaam mee? Ik voel me er echt niet fijn bij…

schoonheidsspecialiste?

Ik haal mijn armen weg met harsstrips en epileer mijn benen ook ik heb net als jou buikhaar en rughaar en buikhaar , maar bij mijn vriendinnen valt het niet op , alleen bij mij vat het ook op maar als ik 16 ben ga ik het lazeren xx

Ik heb het ook ik haal het gewoon weg met suikerwax :benen,armen,gezichtshaar en mijn rug en buik haar laat ik zitten want dat ziet niemand.

-

Inderdaad schoonheidsspecialiste kan het weghalen!

Maar wat moet ik dan? Me van top tot teen laten ontharen? Het idee alleen al is zo raar. Maar ik vind het zooo ontzettend vervelend, ik kan gewoon letterlijk geen een plekje bedenken waar het niet zit. Het enige wat iedereen doet ik hun benen en oksels scheren en ik zou me van mijn tenen tot mijn gezicht volledig moeten laten ontharen dan…?

^ Mee leren leven en je kunt het laten laseren bij de schoonheidsspecialist.
Dan komt het nooit meer terug.

ik zou het zowiezo niet scheren, dan maak je het alleen maar erger…
dan komen namelijk die haartjes veel ‘dikker’ terug ; tenminste bij mij is het wel zo :wink: misschien is huisarts ook een goed idee… die vind wast wel een goede oplossing voor je!

Ik zou het echt heel erg graag willen laten weglaseren!
Wanneer word laseren eigenlijk vergoed?