Outdoor laarzen combineren?

Ik heb laatst hele mooie zwarte outdoor laarzen gekocht maar heb moeite met het combineren hiervan, ik vind het nogal snel een beetje paardrij-achtig staan. Op zich niks mis mee maar ik wil ook wel eens iets anders, dus hebben jullie tips of misschien wel foto’s van (eigen) outfits met deze laarzen?

Hier wat voorbeelden van het soort laarzen:

http://reedbusinessacties.blueskies.eu/fotos/winteractie/country-life-style-biedt-u-de-grootste-collectie-outdoorlaarzen-en-waxkleding!--250x250-69.jpg

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRb8gsCo8_S-CVI2SLD3ScmDgvTgu8WRdUTqawjuRM4Wl7JJBzEhA

http://i2.ztat.net/catalog/H/E/HE6-fzw-0008-99__default__1.jpg

geen idee, ik zou het gewoon met een jeans combineren maar dan staat het idd nogal paardrijachtig…

Hoge sokken die er bovenuit komen en een panty daaronder. En dan iets van een jurkje ofzo. Dat maakt de vrij lompe laarzen net iets minder lomp doordat je het combineert met iets meisjesachtigs.

Succes…

ik zou ze als ik jouw was wat naar benende “duwen” zodat ze iets lager zijn en er wat relaxter uitzien. draag ze dan gewoon met alles wat je wilt, maar het leukste zou denk ik zijn een jeans met zo’n lossere tanktop (weetniet hoe je die dingen noemt) zodat je een festival-look krijgt. in de winter vestje erover en klaar is kees.

xxx
ps. zolang je iets zelfverzekerd draagt staat het altijd leuker.
ps2. weet je nog niet zeker of een combi je leuk staat en is school ofzo nog iets te confronterend draag het dan eerst naar een familie-bijeenkomst of zoiets. krijg je complimentjes en/of geen rare blikken is het goed gekeurd en kan je het overal naartoe aan

Dat zijn eigenlijk van die laarzen voor naar de Military, dus officiëel niet echt om mee te paardrijden :’)
Maar ik heb geen idee waarmee je het kan combineren. Ik vind ze niet zo mooi eigenlijk.

Ik heb deze laarzen (in het bruin) ook maar draag ze enkel als ik naar de Ardennen ga maar ik weet niet of ik ze ook zou dragen om naar school te gaan, maar idd, sokken die erbovenuit komen!

Skinnie staat er altijd leuk bij !