Out of memory at line 31

http://i54.tinypic.com/2exnayh.jpg

Wat is dat voor rare melding?!
Ik krijg het alleen op girlscene en ik krijg het echt bij elke klik die ik doe. Ik heb 't al 3 dagen en het is nog steeds niet weg. En ik wilde net het forum op, dat kon dus gewoon niet? Het kon alleen als ik niet ingelogd was, maar ik moest wel inloggen, omdat ik dit topic wilde maken.

Word er helemaal gek van!
Mijn computer heeft nog gewoon genoeg geheugen en heb al m’n cookies/cache/geschiedenis enz verwijderd bij internetopties…
Heb ook m’n java geupdate, maar niks helpt?

Weet iemand misschien hoe ik dit vervelende ding weg krijg? Het komt echt letterlijk bij elke klik die ik doe op girlscene.
Als ik gewoon op ‘ok’ klik, kan ik gewoon verder op die pagina, maar zodra ik klik om naar een andere pagina op girlscene te gaan, komt het weer.

Kan iemand me alsjeblieft helpen hiermee?

http://support.microsoft.com/kb/126962

Kan dit je helpen? Lijkt me heel vervelend.

@mtrx:
Heb de autofix gedaan van die link die je net stuurde en mn pc opnieuw opgestart, maar nog steeds krijg ik die melding ): aaaarghhh, ik word er echt he-le-maal gek van. Zit hier te rammen op m’n toetsenbord, omdat het me zo erg irriteert.

Ahh, dat is wel heel vervelend. Je hebt het dus enkel op girlscene, dat is wel vreemd… Ik kan je niet verder helpen, sorry. Dit was het enige dat ik wist, als ik nog iets wist zou ik het je vertellen. Ik hoop dat je snel een oplossing vindt.

Misschien kan je ook eens naar een informatica-achtig forum surfen waar je je probleem post. Misschien dat je daar meer succes hebt? Ik hoop echt dat je het opgelost krijgt en nogmaals sorry dat ik je niet verder kan helpen.

Dankjewel, hartstikke bedankt voor je suggestie in ieder geval!!
En ik zou 't misschien inderdaad op zo’n forum kunnen proberen…

Huh wat raar dat je dat alleen op Girlscene hebt. c: (maar ik weet het antwoord ook niet sorry)