Oudjaar/nieuwjaar!?

Hee meiden!,
Wat gaan jullie doen met Oudjaarsdag / Nieuwjaarsdag?

Ik ga eerst met mijn vriendinnengroep lekker eten, we zijn met 10 man, 2 maken een voorgerecht (Soep en Carpaccio), 6 maken het hoofdgerecht (Mini pizza’s, mexicaanse wraps, iets turks, iets afghaans en lasagne), 2 maken het toetje (Wafels en bavarois).
Daarna gaan we lekker zitten met z’n allen, iedereen neemt ook nog wat te drinken en een borrelhapje mee en dan een beetje indrinken want daarna gaan we uit. Met de partybus naar de uitgaansplek, daar komen we rond 12 uur aan en kunnen we dus mooi het vuurwerk kijken. Dan lekker feesten tot het weer licht word :slightly_smiling_face:

dit jaar wordt het helaas niet heel gezellig voor mij, overdag carbid schieten kijken en in de avond met mijn familie vuurwerk kijken/afsteken, en niet op stap. :frowning_face:

Bij mij thuis gaan we met een deel van de vriendengroep gourmetten, verder doet iedereen waar hij/zij zin in heeft (op stap gaan, of gewoon thuis gaan zuipen) en ik ga zelf wel kijken waar ik zin in heb :slightly_smiling_face: in ieder geval zal de drank de avond wel bepalen denk ik zomaar… ;p

Op de bank zitten

Dit topic bestaat al!