Oud en nieuw samen of apart?

Hoi hoi,

De feestdagen zijn er weer en kerst was voor mij erg leuk. Samen gevierd met mijn vriend bij zijn broer thuis en bij mij thuis. Kortom niks te klagen!

Maar nu het volgende. Voor oud en nieuw hadden we plannen met nog 2 andere stellen. Dit is helaas in de soep gelopen door miscommunicatie.

Mijn vriend wil graag bij zijn beste vriendin en vriend oud en nieuw vieren (de buren) de mensen ken ik eigenlijk niet goed. Hier komrn met oud en nieuw nog veel meer mensen die hij wel kent, maar ik niet. Eerlijkgezegd zit ik er dan ook niet op te wachten om oud en nieuw te vieren met voor mijn doen onbekenden mensen op mijn vriend na. Verder ken ik zijn beste vriend en vriend wel, maar eigenlijk alleen hun naam als je snapt wat ik bedoel.

Ik zelf heb er eigenlijk al geen zin meer in. Voor mij zou de optie zijn om naar mijn peet ook en tante te gaan… maar ja dat is niet met mijn vriendinnen (die twee andere stellen). Het liefst zou ik nu thuis blijven en Netflix maar aanzetten ofzo door al dit gedoe.

Een compromis sluiten lukt niet echt omdat we het dan beide andersom willen… eerst buren dan oom en tante en andersom…

Wat zouden jullie doen?

Vervelend ja!

Moest ik in jouw schoenen staan, zou ik met mijn vriend meegaan.
Ik denk dat het een leuke manier is om de vrienden van je vriend te leren kennen
en ik denk dat het eerlijk gezegd bijna alleen maar positief kan uitdraaien!

Natuurlijk kan dit in het begin een beetje onwennig zijn, maar de vrienden van jouw vriend willen jou vast ook beter leren kennen.

Ik zou zoals hierboven inderdaad meegaan met mijn vriend! Kan je zijn vrienden leren kennen en uiteindelijk is oud op nieuw ook niet heel speciaal, dus net zo gezellig om met hem mee te gaan.

Eens met hierboven. Zo leer je ook mensen kennen en veel keuzes heb je helaas blijkbaar niet meer. Tenzij je echt liever naar je oom en tante gaat, dan zou ik lekker alleen gaan zonder hem, als het voor discussies zorgt wat het nu wordt. Je hebt de rest van de feestdagen ook samen gevierd en dan doen jullie beide wat jullie leuk vinden. :slightly_smiling_face: