Ordinair

Ik vraag me al een tijd af waarom als je in America een naveltruitje/kort rokje draagt, het meestal leuk gevonden word.
Maar als iemand het in Nederland draagt het gelijk ‘ordinair’ is/gevonden word.

Omdat dat Amerika is en dit Nederland. Twee totaal verschillende landen, in twee totaal verschillende continenten, met totaal verschillende normen en waarden.

Lijkt me nogal logisch.

Jij vind het logisch, maar ik bedoel iedereen moet toch zijn of haar kleding kunnen dragen zonder dat het gelijk ordinair zou gevonden moeten worden?

Plus dat wij veel te nuchter zijn voor die trends die net iets ‘anders’ zijn!
Als wij hier iets aparts aan hebben wordt je gelyk nagekeken en wordt er gelyk over gepraat !

veel mensen uit india of het midden-oosten vinden waarschijnlijk wat wij normaal dragen ook ordinair.

Ik snap het doel van dit topic eigenlijk niet … xD

het ligt er ook aan hoe je het combineerd en of je het kan hebben… een naveltruitje met een spijkerbroek of een korte broek in de zomer vind ik niet ordinair (als je het kan hebben). maar naveltruitje én kort rokje vind ik wel ordinair. weet niet zo goed waarom… oke hier heb je ook niks aan

Bij de meeste mensen in Nederland ligt het er denk ik aan hoe het gecombineerd wordt.
Maar sowieso, Nederland en Amerika zijn op geen enkel vlak vergelijkbaar…

In Amerika zijn ze echt niet zo tolerant als het op anders gekleed zijn aankomt. Je moet niet denken dat je daar zomaar als meid met korte rokjes in bv luipaard print kunt rondlopen zonder nagekeken te worden…
Je mag in Amerika als jongere vanaf 18 jaar vuurwapens kopen en beziiten, maar onder de 21 kom je nergens de cafe’s binnen en mag je onder de 21 ook in de meeste staten niet roken en alcohol nuttigen.

Welkom in Nederland zou ik zeggen! :slightly_smiling_face:

Ik denk dat het gaat om de combinatie die je draagt met een naveltruitje. Als je je navel laat zien, bedek dan je benen en draag niet te veel make-up. Verder speelt ook wel mee waar je je woont. Als je in een of ander bekrompen dorp in een naveltruitje zou rondlopen, zou je waarschijnlijk voor ordinair worden uitgemaakt. Als je in Amsterdam zo rondloopt, heeft iedereen er schijt aan. Als je het wil dragen, moet je het gewoon doen. Je bepaalt zelf wat je ordi vindt en wat niet.

Het is hier ook nogal vaak vies en koud weer, niet de ideale habitat voor een naveltruitje haha.
Een naveltruitje op zich is niet perse heel ordinair, maar een naveltruitjes in combinatie met pornoblond haar en nepnagels die langer zijn dan je vingers zelf etc. vind ik wel ordinair omdat ik dat toch wel associeer met asociaal gedrag.
En het is precies zoals diegene boven mij zegt. Het is lang niet zo zwart wit als jij stelt.

Ik heb afgelopen zomer bijna niemand in Amerika gezien met een naveltruitje… En het was heel warm weer.

Wil jij gewoon graag een goedkeuring om het te kunnen dragen?

Bij deze meid, veel succes ermee.

Als je hier een kort rokje of kort truitje aanhebt word je echt niet meteen gezien als ordinair. Het ligt eraan hoe je het draagt, als je het op een sletterige of ordinaire manier gaat dragen dan wel ja.

kort rokje + kort truitje is nogal slutty. Ik probeer meestal te zorgen dat er maar 1 ding is dat kort is, dus of de onderkant, of de bovenkant. Als je dat gewoon goed combineert is het echt niet ordinair hoor

Geen idee.
Ik vraag me meer af waarom pakjes sigaretten die uit veel te lage bh’s steken hier niet ordinair worden gevonden en overkneekousen wel :’)

Als je een pakje sigaretten in je bh kan steken, moet je een kleinere bh kopen.

Maar ik denk dat het ook iets met het weer te maken heeft. In sommige staten in de VS is het aanzienlijk warmer dan hier en dan heb je ook geen zin om dikke kleren aan te hebben. En ook iets met de leeftijd en de cultuur daar.

Nouja ligt er maar aan hoe je het combineert he :’)

Mag ik vragen waarom jij in godsnaam altijd zo flauw doet? En zo dom reageert op topics. Serieus. Doos.

Als jij er persee in wil lopen dan doe je dat toch?? Mensen mogen toch hun eigen mening geven of ze het ordinair vinden of niet. Zelfde als in Afrika waar ze geen bh dragen of laat staan gewoon kleding.

Ja waarom dragen wij geen boerka? (oke zo mag ik het ook niet vergelijken.) maar mensen in het midden-oosten vinden ons weer ordinair…

Amerika is weer heel anders, daar kan je zelfs in bikini rondskaten en no one cares?! Als je iets wilt dragen wat hier niet kan en wel in amerika, dan draag je het toch?
Mij boeit het niet, maar als je rare blikken of reacties krijgt moet je niet reageren van; waarom kijkt iedereen naar me?