Oppas adres zoeken, hoe pak ik dit aan?

Ik wil graag wat extra geld bijverdienen en aangezien ik 14 jaar ben is oppassen zo’n beetje de enige optie voor mij. Nu had ik een tijdje terug folders gemaakt en die in mijn straat rondgebracht bij adressen met kinderen en helaas heeft niemand erop gereageert. Heeft iemand tips voor mij zodat ik snel aan een oppas adres kan komen? Alvast bedankt!

rond vragen bij vrienden en familie, advertentie ophangen bij supermarkten en daar ook kijken of er oppassen worden gezocht.

Briefje ophangen in supermarkt
Kennissen/familie vragen
Briefjes rondbrengen in de buurt
Marktplaats (en dan wel erbij zetten welke omgeving, en als er dan iemand reageert altijd 1 van je ouders meenemen zodat je zeker weet dat het niet een of andere viezerik is ofzo)

Op http://www.zoekoppas.nl of http://www.oppasbron.nl kun je je aanmelden als oppas.

Briefje ophangen in de supermarkt =D

Ik heb het ook via marktplaats gedaan. :slightly_smiling_face:

briefje in supermarkt
marktplaats
rondvertellen dat je oppasadresjes zoekt
Als je bijv met kleine kinderen ergens aan het ‘spelen’ bent, gewoon brutaal aan de ouders vragen “heeft u misschien nog oppas nodig? want dan houd ik me aanbevolen!”, zo heb ik mijn eerste adres binnen gesleept.
mijn tweede adres wat de orthodontist, die heeft me gewoon tijdens een afspraak in de praktijk gevraagd of ik oppassen leuk vond. En mijn derde was de mondhygienist van mn moeder, die vroeg of mn ma nog iemand wist. Mijn adresje hier in nijmegen heb ik via marktplaats.

En als je eenmaal een adres hebt, bevelen die ouders je vaak ook aan bij andere ouders.

Als eerste zou ik altijd in mijn eigen omgeving zoeken. Directe familie, vrienden, buren etc. Mocht dit niet in succes resulteren dan kan je online je nieuwe oppas vinden, kijk bijvoorbeeld op: https://www.hulp.nl/oppas-gezocht/. Een andere optie is het inhuren van een gastouder of een nanny, er zijn tegenwoordig veel gespecialiseerde bureau’s, hiervoor gewoon even Google checken.

Dit topic is 8 jaar oud… Ik denk niet dat TS nog op zoek is.

Holy shit. 2009 is al 8 jaar geleden…