Op een dag.

Heey,
Ik schrijf heel graag, dat doe ik ook vaak.
Zo stiekem in mijn bed schrijf ik dan een verhaal of gedicht.
Ik weet eigenlijk niet of ik wel goed schrijf, daarom heb ik het begin van een verhaal geschreven, als jullie het goed vinden, schrijf ik het vervolg.
Dus meningen graag!!
Jente x

Op een dag.

Op een dag, dan leerde ik je kennen. Je was knap, maar niet uitzonderlijk. Je was leuk, maar niet fantastisch. Je was lief, maar niet ongelooflijk. Je was van alles wat, maar ook niets.
Je was gewoon, net als alle jongens. Je was een soort afgod voor iedereen, elk meisje wou jou vriendin zijn. Ik niet, want je was een jongen. Jongens vond ik dom, ik vond ze raar. En jij behoorde nu eenmaal tot dat idiote geslacht.

Is dat meisje nog 11?

Wat bedoel je??
Ik ben bijna 13 als je dat bedoelt…
Wat vind je ervan?

ik vind het goed, het eerste deel zeker, laatste deel minder. en dat “op een dag” is zo saai.

Oh ik bedoelde jou niet :stuck_out_tongue:
Ik bedoelde dat meisje van het verhaal omdat ze jongens vies vindt xD
Leest iig wel lekker het verhaal en het heeft iets poëtisch, ga je verder met schrijven?

't vervolg:
Merci voor reacties é!
We zaten in een saaie klas, in een saaie les. Ik betrapte mezelf erop dat ik de hele tijd naar jou keek. ,Nee!’ zei ik tegen mezelf ,nee, het mag niet, je vindt jongens vies, je vind ze dom!’. Maar stiekem voelde ik dat het anders was, stiekem voelde ik dat jij anders was. Opeens zag ik dat je glimlachte, wauw zo een mooie glimlach! En toen,toen werd ik uit mijn gedachten wakker geschud, die saaie trut heeft me gevraagd hoeveel 859641 : 5623 is. Weet ik veel. Ze heeft al snel door wat er gaande is, 'Nablijven!’ luidt haar antwoord. Typisch, ze heeft gewoon iets tegen mij, altijd ik! De bel ging, één voor één slenterden mijn klasgenoten naar buiten, klagend over de reusachtige hoop huiswerk. Ik bleef zitten, ik was alleen, helemaal alleen. Ik voelde me eenzaam, voor de eerste keer in mijn leven. Ik begon aan mijn huiswerk.
De tijd ging langzaam. Uiteindelijk verloste die hysterische troela me uit mijn leiden!
Ik mocht naar huis. Nog nadromend over die sexy glimlach, liep ik naar buiten. Ik kwam aan de fietsenstalling, druk nadenkend. Opeens zag ik jou staan, jij glimlachte, morgen 20u in het park, fluisterde je.

Reactiesss?

tip: als er iets gezegt wordt, doe je de aanhalingstekens zo: ‘Nablijven’
en niet: ,Nablijven’

xxxx.

Ah oke dank u.
wat vind je er van?
x