Onzeker en mijn vriend maakt het erger..

.

idd. hoe moeilijk het ook is… en als jullie voor elkaar bestemd zijn dan komen jullie wel weer bij elkaar.

Ik denk eerlijk gezegd dat je al te veel hebt gepikt en dat je het hem duidelijk genoeg hebt gemaakt en als hij erover blijft doorgaan en zulke berichtjes stuurt is het klaar. Je hoeft jezelf niet te gaan verlagen naar plastische chirurgie en/of een minderwaardigheidscomplex. Als ie zn meid met grote tieten wil die mischien wel een enorme hoer/gemeen wijf is mag hij die maar gaan zoeken! Of doe het omgekeerd: praat hem een penisvergroting aan en zeg dat je hem ‘niet meer zo goed voelt tijdens de seks’ (6)

haha dat van die penisvergroting :’)

jaa, zoals de anderen zeggen, een jongen die daarover zeikt is je helemaal niet waard!

Alleen ik geef zoveel om hem. En ik ben zo bang dat als hij er over stopt zeuren dat het dan toch steeds in mijn achterhoofd zit. Want ik weet hoe hij er echt overdenkt. Ik heb het al een keer geprobeert uit te maken alleen uit eindelijk kom ik dan toch weer bij hem terug.
Haha dat van die penis vergroting is een goeie!

Hoe oud ben je eigenlijk?
Want als je nog geen 18 à 20 ben groeien je borsten nog wel een beetje door.

Maar idd gewoon een ultimatum stellen, ik snap sowieso niet dat als hij weet dat jij je er niet goed om voelt en dat je dan lig te huilen dat hij er dan nog steeds mee doorgaat, ik zou daar gelijk al een eind aan maken…

dumpen die handel, je verdient veel beter.

Dat mannen vrouwen met grote borsten het leukst vinden, OK. Dat hij naar porno kijkt, OK. Maar hij moet niet beginnen over dat jij een borstvergroting moet doen… Dat vind ik echt niet kunnen! Echt een lul.

Ik vind de penisvergroting trouwens ook wel een goed idee…

wat ontzettend lullig van hem zeg… vooral omdat ie weet dat je er al onzeker over bent! als hij je niet goed genoeg vindt zoals je bent dan moet je er een eind aan maken!

'k Zou het uitmaken als ik jou was. Waarschijnlijk denk je daar zelf ook al aan en dat is waarom je hier hulp zoekt. Je wil denk ik dat mensen óf zeggen dat je het uit moet maken en dat geeft je moed, óf je wil dat ze zeggen dat je erover moet praten of dergelijke.

Maar sowieso, ik zou beginnen met een normaal zelfbeeld over jezelf te creëren. Ik bedoel, 70A is niet zo groot nee, maar waarschijnlijk klopt het gewoon met de rest van je lichaam. Houd op met kijken naar plaatjes en jezelf imperfect vinden, want er is absoluut niets mis mee.

Ja, stel dat eens aan hem voor.
Als hij weer eens over een borstvergroting begint, zeg jij: 'He schat, zullen we samen doen dan? Ik neem een borstvergroting en jij een lulvergroting!"

Omg.

Zoiets doe je toch niet men. Je hebt al geen positief zelfbeeld en hij maakt het erger. Zeg maar tegen hem dat ie een meid moet zoeken met enorme joekels.

wat een ontzettend grote lul heb jij als vriendje zeg…

:grinning_face_with_smiling_eyes:

Super bedankt voor de reacties!
Ik ben 17 jaar. Mijn borsten zijn zo klein omdat ik een hormoon mis. Ik ben inderdaad klein en fijn gebouwt. Alleen jullie hebben wel gelijk. Ik had gewoon ook even een mening van anderen nodig. Ik ben blij dat jullie niet vinden dat ik mij aanstel.

Ik ga hem sowieso confronteren met een penis vergroting haha.:wink: