Ontwerpen!

Hey allemaal!
Hopelijk plaats ik dit topic op de goede plek…(?)

Al sinds een lange tijd houd ik me bezig met het ontwerpen van verschillende dingetjes. Zo heb ik t-shirts ontworpen (en verkocht!) en ontwerp ik ook hoesjes voor bijvoorbeeld dvd’s, ook deze heb ik voor een lekker prijsje verkocht :slightly_smiling_face:
Nu is het zo dat ik een beetje krap bij kas zit en heb besloten om het ontwerpen door te zetten. Mochten jullie een leuk en origineel iets nodig hebben, stuur me een note en dan regelen we wat :slightly_smiling_face:

Daarnaast ben ik echt in love met fotografie, dus wil je een leuke foto maar weet je niet precies waar en hoe je deze moet maken? I’ll be there! :slightly_smiling_face:

Kusjes (en sorry voor m’n gekke en misschien overenthousiaste tekst…)

Ik heb zo niet direct iets nodig maar ik hoop voor jou dat het aanslaat :wink:

Valt dit niet onder reclame voor een dienst?
Geloof dat dat niet mag.

En één topic is genoeg :wink:

Dankjewel :slightly_smiling_face:

Hmm… geen idee! Ik heb al eens eerder zo’n topic aangemaakt, maar dit was helaas niet zo’n groot succes, maar er werd iig niet gezegd dat het niet mocht :slightly_smiling_face: Toch bedankt voor de tip :slightly_smiling_face:

Volgens mij is dit niet toegestaan…
Zoals hierboven al is gezegd, reclame voor een dienst

Geen idee… :flushed:

Ik heb mijn reactie in je andere topic even gekopieerd: je mag alleen producten (bijv. kleding) op Girlscene verkopen, vooralsnog staan we het verkopen van diensten niet toe. Het verkopen van producten moet volledig volgens de regels (zowel de verkoopregels als de algemene forumregels) gebeuren. Een slotje dus.