Online vrienden maken

Hoi allemaal,

Ik heb op dit moment niet echt vrienden in het echte leven. Ik ben verder ook niet iemand die van feestjes en drukte houdt, dus ik vind het heel moeilijk om te bedenken hoe ik in mijn omgeving vrienden kan maken. Gelukkig bestaat tegenwoordig internet! Ik heb echter geen flauw idee hoe ik online vrienden kan maken. Ik heb wel vrienden die ik via de app HelloTalk heb leren kennen, maar dat is een app om elkaar een taal te leren en die vrienden wonen dan ook aan de andere kant van de wereld. Ik zou het dus leuk vinden om mensen in Nederland te ontmoeten online, zodat ik misschien ook eens zou kunnen afspreken, maar ik weet totaal niet hoe ik dit moet aanpakken. Ik heb al een aantal apps en websites uitgeprobeerd die erop gericht zijn om vrienden te maken, maar dit werkte helemaal niet voor mij. Kent iemand wellicht een app of website waarmee je makkelijk vrienden kunt maken? Ik bedoel dan vooral apps en websites die niet alleen daarop gericht zijn, maar bijvoorbeeld ook een doel hebben (zoals HelloTalk om elkaars talen te leren). Ik weet ook dat veel mensen elkaar ontmoeten via een game, maar ik ken niet zoveel games hiervoor helaas…

Hoe oud ben je ongeveer?

Ik ben nu 16.

Hoi!
Ik ben nu bijna 16 en heb precies hetzelfde! Ik heb alleen nog niet echt een app of website geprobeerd, dus ik hoop dat er nog een aantal reacties komen van websites of apps waar ik ook wat aan heb… :slightly_smiling_face:

Misschien kan je het via dit forum proberen? Volgens mij zijn er aardig veel meiden die vriendinnen zijn door dit forum. Als het goed is is er ook een topic voor, speciaal voor meiden die ook niet van feesten houden. Ik zou het anders even zoeken hier.

https://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/vriendentopic-voor-mensen-die-niet-s-avonds-uit-willen-gaan-328824.msg277198114.html#msg277198114

Dit is het forum! :slightly_smiling_face:

Ik wil eigenlijk best vrienden worden, als je dat leuk vindt. Voor apps zou ik inderdaad girlscene forum aanraden, of misschien gesprekken beginnen met mensen die dezelfde bands of series leuk vinden en die vinden op forums van die bands of series? Misschien zelfs onder videos van bands en series op youtube vrienden maken met andere fans en instagram ofzo uitwisselen. Succes, in elk geval. En als je een keer met mij wil chatten, mijn instagram is deirdrevalens, mocht je toevallig ook instagram hebben en het leuk vinden om eens te praten :slightly_smiling_face: