Ongesteld of maagdenvlies... ?

Hoi,

ik heb even een anoniem account gemaakt hiervoor, anders word ik misschien herkent. Deze info is niet heel smakelijk, maar ik zit er wel mee.
Eergister avond was mijn vriend hier en hebben we wat handwerk gedaan. Nadat hij mij gevingerd had, had ik heel erg veel bloedverlies, net alsof ik ongesteld was. Ik dus verontschuldigen en alles opruimen enzo, maandverband ingedaan. Volgende morgen best weinig bloed er in, maar ik vond het niet erg. Volgende week ga ik op vakantie dus ik was heel blij dat ik niet dan ongesteld ben. Maar nu is het echt maar een mini beetje bloed, minder dan de helft als normaal…
Mijn vraag is: denken jullie dat ik ongesteld ben (ik ben het nog onregelmatig, dus mischien daarom is het weinig bloed) of dat mn maagdenvlies oid gebroken is? (Waar het toch eigenlijk veel bloed voor is aangezien ik nu een heeeeel klein beetje bloed, nog steeds.)

Ehm geen idee eerlijk gezegd, moest je wel ongesteld worden? Misschien is er idd iets gescheurd ofzo…

Ik denk dat je ongesteld bent. De kans is klein dat je maagdenvlies nu nog steeds aan het bloeden is.

En je vriend had geen scherpe nagels?

Het is niet dat als je maagdenvlies scheurt dat je een soort bloedwaterval hebt ofzo. Als dat gebeurd is het gewoon een scheurtje, dat bloed als een wondje.

Neem dus maar aan dat dit je ongesteldheid was!

Het bloeden is nu ogehouden… Wel vaag, want nu heb ik 1 hele nacht, 1 dag & nog 1 nacht gebloed, en nu is het opgehouden. Normaal ben ik iets van 5 dagen ongesteld en nu 2?

En nee, mn vriend had geen scherpe nagels, haha @demure

Ik denk dat je vriend daarbinnen gewoon een wondje heeft gemaakt, gebeurt wel vaker hoor. Is niet erg.

@bami90: Dan zou het toch niet zo veel bloeden? Ik bedoel, het was echt heel erg veel.

Ik hoop dat het mn ongesteldheid was, want ik moest het ook worden.