Ongelijke wenkbrauwen

Hee allemaal.
ik heb een probleempje: ik heb ongelijke wenkbrauwen doordat ik in mn rechterwenkbrauw een litteken heeft die helemaal schuin gaat zodat ik in een deel helemaal geen haartjes heb. nu wil ik ze wel graag een keer helemaal mooi epileren. zijn er mensen met goeie ideeën? (alles is welkom :slightly_smiling_face: )

ps, als hier al een topic over is, hoor ik het graag. ik kon 'm iig niet vinden

Gewoon epileren net als de andere en een beetje bij-tekenen met wenkbrauw potlood of poeder?

je wenkbrauwen zijn zusjes, geen tweeling;)

Dus dit.

En je kan het bij de schoonheidsspecialiste proberen?

ahaha :slightly_smiling_face: zo had ik er nog niet over nagedacht nee xD

ja, daar was ik een poosje geleden maar die vond het ook heel moeilijk omdat het echt gewoon twee verschillende wenkbrauwen zijn. en als je dat gaat epileren valt dat gewoon enorm op.

Hee dat is toevallig. Ik heb ook ongelijke wenkbrauwen omda ik boven m’n rechterwenkbrauw een litteken heb… Ik epileer ze wel, maar het blijft lelijk…

Haal alleen de “random” haartjes erom heen weg, en behoud wel de vorm. Teken ze anders bij

Bijtekenen met wenkbrauwpotlood, Hema heeft echt goeie. (Vind ik dan.)

foto?

Heuj ik heb ook een litteken in mijn rechterwenkbrauw :'D
Ik vind het ook wel lastig met epileren, omdat in mijn rechterwenkbrauw een stuk zit weer geen haartjes zitten, en als ik daaronder dan haartjes weghaal, lijkt het net of ik een heel groot gat in mijn wenkbrauw heb zitten. Dus nu is mijn ene wenkbrauw iets voller dan de andere, maar het valt niet heel erg op. Je zou je eventueel ook nog kunnen bijtekenen met potlood/poeder, ik doe dat zelf niet, omdat ik bijtekenen vaak heel nep vind staan.

de mijne zijn ook niet gelijk het lukt gewoon niet om ze gelijk te krijgen maakt niet uit naar welke specialist je gaat

ik heb idd ook een groot gat wat opvalt bij epileren.
wel grappig eigenlijk dat er zoveel mensen zijn met een litteken in hun wenkbrauw :slightly_smiling_face: valt dus wel mee hoe erg het opvalt. het is mij namelijk nog nooit opgevallen.
pluspuntje!

Ik heb hetzelfde, ook een litteken bij 1 wenkbrauw, maar ik ga morgen afspraak maken bij een schoonheidsspecialist. Zo duur voor alleen epileren is dat niet, is beter dan er zelf in gaan plukken, want dat heb ik gedaan, toen waren ze helemaal verprutst.

niemand heeft precies gelijke wenkbrauwen , ik heb geen litteken en mijn wenkbrauwen zijn ook anders. ik vind dit zelf heel erg opvallen alleen andere mensen letten hier niet zo snel op hoor!

Wenkbrauwpotlood of poeder? Ik heb ook een littekentje en daardoor een kaar plekje maar met wat wenkbrauwpoeder zie je er niks van