ongelijke wenkbrauwen, tips?

Ik heb nogal ongelijke wenkbrauwen en vindt mijn ene wenkbrauw te hoog lopen invergelijking met de ander. Ik wilde eerst aan de bovenkant van mijn wenkbrauw gaan epileren maar las dat daardoor je wenkbrauwen een rare vorm krijgen. Ik teken mijn wenkbrauwen ook wel is bij. Iemand misschien meer tips waardoor het minder opvalt?

Ik zou er mee naar de schoonheidsspecialist als je er echt last van hebt

Heb je een foto? Ik denk dat het wel meevalt hoor, bij bijna niemand zijn wenkbrauwen 100% gelijk

Ooooh dat heb ik ook! Ik ben zelf nu aan het proberen mn wenkbrauwen een stuk voller te laten groeien en ga daarna naar de schoonheidsspecialiste zodat zij ze in vorm kan epileren en dan kan ik dat bijhouden :slightly_smiling_face:

Bijtekenen, en als je het echt heel irritant vind naar de schoonheidsspecialiste.

Ik heb daar ook last van en probeer ze nu wat voller te laten groeien. De een is wat spits en de andere in tegendeel wat ovaal achtig haha.

schoonheidsspecialiste! Voor < 10 euro kan zij je fantastisch helpen. :slightly_smiling_face:

‘’ je wenkbrauwen zijn zusjes, geen tweelingen. ‘’

^ Precies dat wilde ik ook zeggen!

Ze hoeven niet precies het zelfde te zijn, het zijn inderdaad zusjes en geen tweeling =)

oh echt, mijn wenkbrauwen zijn broers.
hahahahah sorry
zie dit als een up

Haha!
Mijne zijn ook ongelijk. De ene is dunner en minder lang dan de ander. Ik maak mezelf wijs dat het komt door een litteken bij die wenkbrauw, maarja. Het valt trouwens niet supererg op. Waarschijnlijk zien andere mensen het echt niet hoor!

Opties:

  • Bijtekenen
  • Eenmalig naar de schoonheidsspecialist om het voor eens en altijd perfect te maken! (totdat het wel erbij groeit, maar dat kan je zelf epileren)