Onduidelijke situatie :/

Hi allemaal!

Ik heb een aantal keren getwijfeld of ik daadwerkelijk een topic zou starten, maar nu heb ik er genoeg van. Ik weet het even totaal niet meer, en wil graag jullie hulp vragen. Het zou gewoon al even fijn zijn als ik de zorgen van mij af kan schrijven.

Vorig jaar zat ik in het tweede middelbaar en was ik dus 14, ik had een beste vriend, Sam. Ik heb het hele jaar door ook gevoelens voor hem gehad maar ik wist dat dit niets zou worden. In September 2014 ben ik van school veranderd omdat ik naar de kunstschool wilde gaan. Ik had al mijn vrienden achtergelaten om mijn droom waar te maken. Natuurlijk sprak ik wel nog af met mijn beste vriendinnen.

Sam en ik hadden bijnamen voor elkaar, mijn naam was ‘walrus’ omdat als ik moest lachen, ik dan zogezegd klonk als een walrus. Niet alleen hij noemde mij zo, eigenlijk bijna iedereen, maar hij was er mee begonnen. Toen ik 4 weken geleden een foto zag op instagram waarop iets stond van lachen als een walrus, tagde ik hem hierin. Ik had niet echt een antwoord verwacht want ik had hem al bijna een jaar niet meer gesproken of gezien. Maar na een paar uurtjes kreeg ik opeens een snap van hem waar hij dus hey walrus schreef. Zo raakten we aan de praat van woensdag (17de) tot en met vrijdag op snap. We waren niet zo heel erg veel aan het snappen want het waren nu eenmaal examens, maar het was toch vaak.

Vrijdag avond (19de) antwoordde hij opeens niet meer, ik kan me niet meer herinneren of hij mijn snap had bekeken of niet, maar hij antwoordde in ieder geval niet meer. Ik had me woensdag al voorgenomen om niet altijd het gesprek te beginnen want ik was daardoor al vaak genoeg teleurgesteld geweest. Maandagochtend (de 22ste) zag ik dat hij die nacht nog een snap had gestuurd waarin hij sorry zei dat hij niet antwoordde omdat hij op weekend weg was geweest. En zo geraakten we weer in een gesprek voor een tijdje tot zo ongeveer zaterdag à zondag (de 28ste), toen gingen we steeds minder snappen. Tegen het einde van die week donderdag (de 2de) hadden we heel weinig contact en had ik het ook een beetje opgegeven.

Ik was in het begin niet echt verliefd, maar naarmate we langer contact hadden kwam dat dus wel een beetje.

Ik was vrijdag (de 3de) naar een openluchtzwembad gegaan en had hier een foto van op instagram geplaatst. Die avond kreeg ik totaal onverwacht een bericht van hem op facebook dat hij het jammer vond dat ik naar dat zwembad was gegaan omdat hij eigenlijk wou vragen of ik de dag nadien wou meegaan, maar toen kon ik helaas niet. We begonnen opnieuw een gesprek, deze keer op facebook, en na een tijdje vroeg hij of hij mijn nummer mocht. Zonder te twijfelen gaf ik mijn nummer en begonnen we weer een gesprek en zo weer enkele dagen aan een stuk. Onze gesprekken duurden meestal tot 's nachts 1 of 2 uur als hij of ik in slaap viel. Degene die het gesprek begon wisselde zo’n beetje af, maar hij toonde zeker interesse want als ik eens een keer niet antwoorde als hij ‘haha’ stuurde zei hij dat ik hem negeerde.

Sinds dinsdag (de 7de) is hij geen gesprek meer begonnen en uiteindelijk heb ik hem dan maar dinsdag en woensdagavond een snap gestuurd.

Onze gesprekken zijn heel afwisselend de ene keer zijn ze extreem flirterig (er was zelfs een keer een moment dat we elkaar vragen gingen stellen en dat hij mij vroeg of ik porno keek, dat was wel niet uit het niets want we hadden daarvoor een paar keer gwn 69 naar elkaar zitten sturen omdat dat de uitkomst was op iets) en soms zijn ze heel droog en soms zit er veel humor in.

Het is nu dus donderdagavond en ik vind het zo stom als ik weer eens een keer moet starten met een gesprek, maar ik wil hem deze keer eigenlijk niet laten gaan. Ik was vorig jaar al verliefd op hem, en nu komen die gevoelens terug op en ik heb soms het gevoel dat dat wederzijds is.

Hij heeft me maandagavond wel gevraagd om samen iets te gaan doen deze week omdat ik heel de week niets gepland had, maar we hadden allebei niet echt een idee wat. Nu vind ik dat dus heel stom want als ik misschien wat beter had nagedacht zat ik nu niet met mijn probleem :/.

Oke, ik wil je al super hard bedanken dat je dit volledige bericht gelezen hebt! ik hoop dat jullie me misschien wat advies kunnen geven over hoe ik ervoor kan zorgen dat we afspreken en er misschien wat meer van komt.

Ik hou jullie sowieso op de hoogte!!!

Alvast bedankt,
xx Leau :wink:

Ik zou gewoon nog een bericht sturen en hem vragen om iets te gaan drinken of gewoon iets te gaan doen.
Laat tonen dat je interesse hebt in hem!
Volgens mij ziet het er naar uit dat hij je ook leuk vindt!
Ga er voor!

Bedankt,

Misschien moet ik hem dadelijk maar even een berichtje sturen,…

Wauw, ben jij 14/15? Dat is absoluut niet op te maken uit je bericht. :slightly_smiling_face: Maar ontopic, ik denk dat hij zeker wel geïnteresseerd in je is. Gewoon vragen wanneer jullie eens wat leuks gaan doen.

Haha ja, ik ben 15 en een paar maanden. Hoe bedoel je juist? :slightly_smiling_face:
Ik ga hem vanavond even een berichtje sturen en dan zie ik wel hoe hij reageert ik houd dit topic wel even up to date!

Xx, Leau

Hi,

Ik sta dus nu op het punt om hem een berichtje te sturen of hij dinsdag iets wil gaan drinken in de stad,… (I know het is al laat, maar hij gaat echt pas slapen om 2 uur ofso)
Ik heb alleen niets meer van hem gehoord sinds woensdagnacht :/, ik twijfel echt of hij wel interesse heeft. Maar ik denk dat in het berichtje toch maar ga verzenden. Het kan toch niet echt ongemakkelijk worden als hij mijn voorstel afwijst, want de kans dat in hem zie als we niet afgesproken hebben is echt zeer klein.

Ik wil jullie al bedanken voor jullie reacties, anders had ik waarschijnlijk nooit dat berichtje durven sturen…
Xx, Leau!

Oke dit is wel heel snel dat ik terug wat laat weten, maar ik ben echt blij!!

Ik had hem dus 3 minuutjes geleden het berichtje gestuurd, en nu kreeg ik volgend antwoord: Ja tuurlijk :slightly_smiling_face:
Hier ben ik echt blij om, ik zie wel hoe het verder gaat, en ik zal dit topic ook wel even up to date houden!

XX, Leau