"onderwaterfotografie"

nuja niet dat ik ga duiken fso;gewoon in het zwembad dus niet dieper dan 3 meter
iemand een goekope techniek?
http://www.diyphotography…mefull_underwater_housing
deze vond ik maar ik ben 13 nogal raar als ik in de winkel naar heldere condooms vraag :tipping_hand_man:

ze hebben toch ook van die telefoon condooms. te koop bij de media markt. dan kan je telefoon dus onder water, misschien passen ze ook. weet niet percies hoe duur ze waren maar niet echt duur

Geen idee. Vraag aan je mama ofzo? :grin:
maar dat filmpje is trouwens grappig op die site ^^

dat is toch niet raar?
de vrouw achter de kassa gaat heus niet raar kijken van; wtf?!
gewoon vragen; hebben jullie condooms zonder glijmiddel?

Je kan ook een wegwerp-onderwatercamera kopen, misschien is dat wat =)

Ja of vraag of ze een speciaal soort hoesje hebben zodat je camera waterbestendig is. En idd je kan bij de Kruidvat zo’n wegwerp onderwater camera kopen. Die hadden wij vorig jaar, errrrg leuk!

ja je moet gewoon zo’n wegwerp onderwatercamera kopen. Is maar iets van 10 euro ofzo. En wanneer je de foto’s dichtbij maakt zie je het gewoon heel goed! good luck

ik, mijn vader en mijn broertje hebben alledrie een eigen camera met onderwaterbehuizing. Zij duiken allebei, ik niet. Ik heb de mijne, camera plus behuizing, voor 250euro via marktplaats gekocht, maar dat zal wel duur zijn.
Er zijn speciale ‘zakjes’ voor fototoestellen, met een apart venster voor de lens, maar niet elke camera is daar geschikt voor. Ik wilde toendertijd een DiCaPac, maar degene voor mijn camera was niet meer leverbaar helaas. dit is er 1: http://www.digitalstreet.nl/index.php?cPath=880_120_313 die zijn maar 50euro ofzo. maar ik weet niet of je dat goedkoop genoeg vind.