OnderKin

Weet iemand hoe je een onderkin weg kan krijgen? en of je er sowieso wat aan kan doen als je een onderkin heb? :stuck_out_tongue: :anguished:?

Misschien stomme vraag, maar heb je op de rest van je lichaam overgewicht? Want als je wat te zwaar bent heb je ook vaak een onderkin; als je gaat sporten en trainen, zul je afvallen en zal ook je onderkin verdwijnen :slightly_smiling_face:

Zo niet, dan weet ik het niet, sorry! :slightly_smiling_face:

^ Mee eens :3

het is mssg moeilijk maar maak hem donkerder dan de rest van je gezicht, wel dat het mooi overloopt enzo. maar iets wat donker is valt weg, iets wat oplicht of dus lichter is kijk je eerder naar. hierdoor kan het lijken dat het minder is of weg is

plastische chirugie…?

ik heb ook een beetje een onderkin, ben nu bezig met afvallen.

ik heb ook een onderkin, maar die is ‘genetisch bepaald’. Dus afvallen helpt bij mij niet. De schoonheidsspecialist had het een keer over een spulletje, dat ze injecteren en dat dan vet afbreekt, en de huid strakker maakt. Dat hielp dus niet als je gewoon overgewicht hebt, want dan komt het vet net zo hard terug, maar voor ‘genetische bepaalde’ onderkinnen zou het wel helpen. heb het uiteindelijk niet geprobeerd maar misschien kan je eens navragen?


sorry ik heb geen idee.

tschijnt als je elke dag paar minuten “X” zegt zou hij strakker worden omdat je om X te zeggen een bepaalde kinspier gebruikt die je voor andere letters niet gebruikt… maar heb het zelf nooit geprobeerd XD maar je kan het proberen.

Ik ga alvast beginnen hihi!

hihi :’).

Shapen! Moet je maar ff op youtube naar filmpjes zoeken. Het is een soort van extra schaduw maken, zodat je “onderkin” minder opvalt.

volgens mijn moeder moet je je onderlip over je bovenlip doen, dan span je die spier aan ofzo, en dan krijg je geen onderkin. Ik weet niet of het helpt als je er al een hebt:P

niet op een heel hoog kussen slapen zeg mr…
krijg je ook onderkin van.
en verder… ja make-up !

dat soort dingen (hoog kussen slapen enzo) zijn toch gewoon onzin?

Bedankt voor alle reacties :grinning:
Ga er zeker wat dingen van proberen :grinning:

(Ik heb géén overgewicht :stuck_out_tongue: ik ben ook niet super dun maar gewoon normaal voor mijn lengte :slightly_smiling_face: ben pas bij iemand geweest die ging kijken hoeveel ik weeg en hoe lang ik ben ensow :stuck_out_tongue: en toen zei ik dus dat ik mezelf te dik vond en ze verklaarde me voor gek omdat ik absoluut niet te dik ben :stuck_out_tongue: dus ligt niet aan me gewicht denk ik… :stuck_out_tongue:

Nog meer tips zijn natuurlijk altijd welkom :grinning:

Zodra je een onderkin hebt waardoor het lijkt alsof je geen nek meer hebt, moet je er wat aan doen vind ik.
Maar verder heeft iedereen wel wat aan los vel daar.

ik heb als ik lach een onderkin xd?
maar ik heb verder niks geen overgewicht dus ik denk dat het gewoon door dat bolle gezicht van mij komt x)

Ze hebben van tegenwoordig een soort van ja hoe zal ik het noemen elastiek om je gezichtsspieren en dus ook je kin te oefenen.
http://www.drogisterij.ne…KO5iMje4JgCFQ9SQgodTCvUdw

Is te koop in de Di ook bv (weet juist niet zeker of jullie dat ook hebben in nl :slightly_smiling_face: ).

ik heb dat ook wel een beetje maar heb geen overgewicht ofzo…
maar ik vind het ook niet zo erg xD zolang het maar niet mn hele nek bedekt