Ondergoed kopen, waar het beste?

Hi!! Waar kopen jullie bh’s (goedkoop! :wink: ) En onderbroeken? (liefst van die onderbroeken die zo zijn dat je het randje niet ziet als je een skinny aan hebt). Ik koop ze nu bij hünkemoller, maar die hebben meestal een iets te hoog prijsje, of het is een echte string…

HEMA. Beha’s bij H&M.

Welke onderbroeken zijn dan het fijnst bij de hema? :slightly_smiling_face:

Primark heeft ook heel veel, als je niet te hoge eisen stelt aan de kwaliteit

Ze hebben katoenen heel goedkoop, en katoen/elastaan, seamless heet die lijn. En organix katoen/elastaan, ook seamless. Dus onzichtbaar onder kleding omdat er geen naden in zitten.

Dankjewel!!! Kan je een linkje sturen ^^

Oke ik ga het even onderverdelen haha:

1 strings/knickers bij de lingerieafdeling met bijpassende beha. Katoen/elastaan geloof ik. http://www.hema.nl/winkel/dames-en-heren/dames/ondergoed-en-lingerie/slips/string-(21640098)

2 katoenen ondergoed. Real Lasting Cotton en basics. http://www.hema.nl/winkel/dames-en-heren/dames/ondergoed-en-lingerie/slips/knicker-real-lasting-cotton-(19609898)

http://www.hema.nl/winkel/dames-en-heren/dames/ondergoed-en-lingerie/slips/3-pak-knickers-(19636299)?fh_view_size=48

3 ‘’[Dryfeel is gemaakt van licht ademend materiaal (transwet) dat je bijna niet voelt als je het draagt. De speciale structuur van het materiaal en unieke samenstelling van de stof voert vocht snel af. De stof ademt als katoen en zit comfortabel’’ http://www.hema.nl/winkel/dames-en-heren/dames/ondergoed-en-lingerie/slips/damesboxer-(19687299)?fh_view_size=48
Dit is dat seamless ondergoed en vind ik altijd heel fijn zitten.

Dankje :slightly_smiling_face: