Onbetrouwbare Kopers

Bij deze een topic met onbetrouwbare kopers

Wanneer is iemand een onbetrouwbare koper:

  • Niet reageren op notes
  • Geen bericht sturen als ze er toch vanaf zien

Persoonlijk vind ik dat als er wel een topic is met onbetrouwbare verkopers, deze ook niet mag ontbreken.

Goed idee!
Ik vind wel dat iemand echt aan bovenstaande voorwaarden moet voldoen, wil je iemand noemen. Het moet geen topic voor wraakacties worden!

----

Het is ook lastig om iemand een onbetrouwbare koper te noemen, maar de laatste tijd is het zo vaak raak, dat dit topic in mijn ogen gewoon niet mag ontbreken, ik ga ook niet iemand noemen, waar ik dit al met meegemaakt heb.

Ja, klopt
Dat gaat over verkopers, dit over evt kopers

Owh, shit, niet gezien sorry. Ik dacht er verkopers stond :’)

Goed idee.
Ik heb een jaar geleden ook koper gehad die opeens niks meer van zich liet horen, echt schijt irritant.

ik had iemand waar ik een maand over de prijs had gediscusseerd en toen haddeen we een deal. ze zou het geld storten . it stond er na een week nog NIET op. dus ik note haar. en toen zei ze: ja ik mag het niet van mijn mama. toen werd ik boos. en toen heeft ze 1 van de 2 dingen gekocht . grrrr
x

Ik kan me daar ook echt zooooo aan ergeren. Als je vraagt om een prijs en dan gelijk een note krijgt: ik heb net schoenen gekocht dan denk ik: ja dat wist je toch die 5 minuten geleden ook al? Maarja, dat hou je toch :frowning_face:

Ik hoop dat het helpt, we kunnen in ieder geval ons verhaal kwijt

idd.

Wel lastig dit. Je zal er weinig aan kunnen doen, geïnteresseerden kunnen natuurlijk op elk moment afhaken en dat is hun goed recht.

Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik dat iets van 2x heb gedaan. :’) Gebeurt nooit meer. :stuck_out_tongue:

dat is waar, maar het gaat mij erom, dat ze me dat ook vertellen en me niet weken laten wachten, ik raak daar zo gefrustreerd van, en wil dan mijn verhaal kwijt kunnen, en dat kan hier dan

Ik reageerde bij jou Misswill ool wat later dan bij de rest, maar ik zal ook ff uitleggen hoe het komt.
Op het moment dat ik de haarban bestelde wilde ik hem graag hebben enzo, maar het duurde even voordat ie klaar was. Ondertussen had ik alweet allemaal andere dingen aan mijn hoofd en was ik niet meer zo bezig met de haarband, maar ik wil hem wel nog steeds hoor zoals ik ook al gemaild heb :slightly_smiling_face: ik wilde het alleen even uitleggen.
Heb al 2 x van andere mensen iets gekocht en daar was de koop altijd snel afgerond, omdat ik er gewoon op dat moment mee bezig was en verder zit ik ook nie zoveel op dit forum. Snappie? :grinning:

ik vind gewoon dat eigenlijk als je een deal gesloten hebt je dar niet op terug kn komen. dat is gewooon laaag

ja maar jij reageerde wel, ik heb daar geen moment over getwijfeld, maak je geen zorgen

nou je kan er toch vanaf zien?
het enige wat ik een beetje stom vind als je niets meer van je laat horen, zeg dan gewoon dat je ze niet meer wilt.

Het is raar dat je dan niet meer van zo’n ‘koper’ hoort ja, maar om het nou ‘onbetrouwbare kopers’ te noemen? Ik vind dat je het recht hebt om er later toch nog van af te zien, je bent de verkoper niets verschuldigd.

precies gewoon zeggen ik wil het toch niet hebben, dat is toch ook niet teveel gevraagd, ik vraag zelfs vaak, wil je het soms niet meer hebben, en dan nog niks