Nooit een man

Hallo,

Wij zijn 2 meisjes, en wij lezen vaak de topics op GS, maar hebben nog nooit een topic gemaakt.

Nu hebben we toch wel een beetje een probleem: we zijn al 18 en we hebben nog nooit een jongen/man gehad. Hier worden wij een beetje wanhopig van.

Misschien ligt het er aan dat we allebei niet zo geestelijk 18 zijn, iedereen schat ons altijd veel jonger… of aan dat we altijd samen zijn (misschien lijken we dan wel lesbisch) of stinken onze kleren…
Jongens vonden ons wel altijd heel raar en zeggen dat we lelijk zijn…

Misschien weten jullie een oplossing of hebben jullie tips?

(Ps. 1 van ons heeft al wel gezoend, maar niet echt met tong zeg maar… de ander heeft zelfs nog nooit alleen met een jongen afgesproken.)

Wees zelfverzekerd en open, jongens vinden dat fijn.

uitgaan?

andere kleding? jurkies :3 ofzo

Maar dat is dus het probleem… onze ouders zijn heel streng dus we mogen alleen maar lelijke (zij noemen het zedelijke) kleren aan.

dus jullie mogen ook niet uitgaan.

en kan je is een plaatje opzoeken wat voor ‘zedelijke’ kleding jullie dragen?

Ik denk dat je kleding niks uitmaakt. Sta open, wees spontaan. Zelfverzekerdheid straal je ook uit.

Nou uitgaan mag wel, maar dan moeten we wel gehaald en gebracht worden en mogen we maar tot 11 uur. (En dan gaan ze ruiken of we ook alcohol hebben gedronken en zo.)

Nee ik heb geen foto, maar we mogen alleen lange broeken aan die wijd zijn, of rokken… en lange mauwen en ook geen felle kleuren en het liefst ook geen BH maar daar luisteren we niet naar.

Je kunt toch best leuke maar nette kleding aan? Blazertjes, spijkerbroeken, lange shirts zonder v-hals? of met een leuk sjaaltje… genoeg opties lijkt mij.
Weet het verder ook niet hoor…

Foto’s?

Ga tegen over elkaar staan en vraag de ander wat je zou kunnen veranderen om er ouder oud te zien. Ga dan over naar aantrekkelijker en volg de tips op.
Kijk goed naar outfits die je op internet tegenkomt die er leuk uitzien en ‘kopieer’ ze. En vraag anders vriendinnen tips. En je kan misschien make-up gaan dragen.

Gaan jullie niet binnenkort uit huis?

Geen BH? :face_with_raised_eyebrow:

Uhm sorry maar het klikt echt zo nep
i dont know why…
je kan van lelijke kleren zelfs mooie kleren maken.
weetje waarom omdat het ligt aan de gene die er in zit.
als je zelf prachtig bent staat alles je

Nee geen BH, want dat is te sexy. Onze ouders zijn juist heel bang dat we een man/vriend krijgen, daarom kleedden ze ons heel lelijk en mogen we niks.

We kunnen wel uit huis, maar dan wordt onze studie niet meer betaald… en dan worden we buitengesloten van de kerkelijke gemeenschap en dat willen we niet want moeten we de liefde van god missen…

Oke dat anno 2011 nog ouders hebt die zo streng zijn wat betreft kledingvoorschriften.
waar woon je ongeveer? gewoon benieuwd.

woon je in urk ofzo?

het is echt niet nep, we vinden het heel jammer dat je dat zegt want niemand lijkt onze problemen serieus te nemen :frowning_face:

Vast in mijn dorp :stuck_out_tongue:

We mogen wel uit, maar wel maar tot 11 uur terwijl we klasgenoten hebben die tot half 4 mogen en alles mogen drinken wat ze willen enzo.

Niet dat wij helemaal dronken willen worden en met iedereen naar bed willen… maar het zou gewoon leuk zijn om zoiets voor 1 dagje te mogen doen.

We zijn wel eens stiekem gegaan, maar toen kregen we een maand lang straf.

tja maar waarom zou je de liefde van god moeten missen als je uit huis zou gaan?