Nike Air Force Black

Ik zit me echt enorm te ergeren aan het feit dat je bij alle webwinkels meteen moet betalen. Ik wil graag een acceptgiro want ik shop nooit online, nu wil ik online schoenen kopen, namelijk de Nike Air Force black en je moet overal een account hebben voordat je kunt zien hoe je moet betalen. Daarbij is bij de meeste winkels mijn maat ook nog eens uitverkocht, grrrrrrrrrr. Ik wil die schoenen echt heel graag vóór 14 december hebben hoor. En de enige site die vaderlief vertrouwt met online shoppen is wehkamp, hebben ze daar de zwarte niet!!!

Wie weet of Footlocker.eu/nl vertrouwbaar is? Lijkt me wel maar ik weet het niet…

Kan je niet gewoon naar de winkel gaan?

Zijn uitverkocht.

Bedoel je dat Air Force 1 model? Zo ja, die liggen in elke sneakerwinkel. Nevermind, zie nu je 2e post. En die site is betrouwbaar ja.

Bij Sneakerz, Pro Shoes en Footlocker liggen ze niet meer -hier in de stad- want dat is oude collectie. Op internet hebben ze het nog wel, en oké.

http://www.pro-shoes.nl/product/17281007?channel_code=4&product_code=64871029&utm_campaign=sales&utm_content=prfeed&utm_medium=comparison&utm_source=beslist

http://www.frontrunner.nl/nike-air-force-1-mid--07-schoenen-le-315123-001_zwart_541.html?utm_source=Feed_Beslist&utm_medium=cpc&utm_campaign=Producten&utm_content=discarded

Deze sites zijn echt wel betrouwbaar en een account aanmaken heb je zo gedaan! Footlocker site is ook betrouwbaar zoals er al gezegd werd :slightly_smiling_face:

Volgens mij zijn de webwinkels van alle bekende schoenen winkels wel betrouwbaar, anders zouden deze al lang niet meer bestaan.

Eensch. Plus, zoiets mag je volgende keer hier vragen: http://forum.girlscene.nl/forum/media-film-muziek/het-grote-is-deze-site-betrouwbaar-topic-146014.0.html