Nieuwe slaapkamer

Hoi allemaal. (:
Ik krijg dus binnenkort een nieuw bed, het is een zwart spijlenbed van 1.40. Lijkt een beetje op deze van de Ikea:

http://i56.tinypic.com/2i71s2e.jpg

We krijgen dat bed dus van onze buren, gewoon gratis enzo en ik vind het wel een mooi bed dus krijg ik hem. Maar het stomme is, ze gaan hem dus aan mij geven maar eigenlijk had ik liever een ander bed gewild. xd Iets simpels zoals dit:

http://i54.tinypic.com/2yuegb9.jpg

Ik vind het vervelend dat mij het voeteneinde ook zo’n stuk omhoog zit, want mijn kamer is al niet zo groot en dat zit er midden in de kamer zo’n spijlen ‘muurtje’. Maargoed, ik krijg dat bed nu al en misschien krijg ik over een tijd dan wel een nieuwe of ik neem gewoon een andere als ik op kamers ga, dat vind ik niet zo erg want deze vind ik ook gewoon mooi.

Maar nu weet ik niet meer hoe ik de rest van de kamer wil. Ik krijg ook nieuw behang en meubels enzo, we krijgen zowiezo een nieuwe vloer, wit met zandkleurig laminaat. Ik wilde eerst een hele moderne kamer met donkergrijze muren, wit laminaat (ik dacht dat we dat kregen) en zwart/witte meubels. Maar ik denk niet dat dat mooi staat bij die vloer en het bed.

Heeft iemand ideeën over wat misschien heel leuk is? Ik wil wel echt een volwassen slaapkamer. En ik wil het niet heel landelijk ofzo. Of heeft ook zoiets bed en hoe heeft die de rest van haar kamer dan? xxx

Dus qua behang/muurverf, meubels enzo. (:

ik zou zoiezo wat spiegels in je kamer hangen, dat geeft een ruimer idee. Ook kussens op je bed is erg leuk. Qua muren kun je misschien aan een kant eenleuk behangetje doen en de rest gewoon schilderen, ik zou het wel licht doen want donker muren maken een ruimte kleiner.