Nieuwe rubriek: Jouw favoriete vakantiebestemming!

Hi!

Voor de nieuwe rubriek op Girlscene.nl (1e artikel staat nu online!) ben ik op zoek naar meisjes die willen vertellen over hun favoriete vakantiebestemming. Dit mag in het binnen òf buitenland zijn, een feestbestemming of rustbestemming, een zon- of sneeuwvakantie, zolang het maar jouw favoriet is! Dus ben jij ergens geweest waarvan je zo enthousiast bent geworden dat je daar iets over wil vertellen, met foto’s en al?

Laat dan een berichtje achter op dit forum met jouw favoriete bestemming en dan neem ik contact met je op! :slightly_smiling_face:

X

Leuk, ik wil wel wat schrijven over Suriname, daar ben ik nu twee keer geweest.
Ik vind het een leuke nieuwe rubriek!

Ik ben naar new york geweest, daar wil ik wel graag over vertellen!
xxx

Ik ben er 2 keer geweest en ga over een paar dagen voor de 3e keer. spanje!! het is helemaal niet verweg maar ik ben zó verliefd op dat land. mijn eerste 2 x hebben ik en mijn gezin hier doorgebracht:

http://www1.picturepush.com/photo/a/8796499/640/8796499.jpg

http://www3.picturepush.com/photo/a/8796506/640/8796506.jpg

dit heette Bonavista de Bonmont en het lag in De Costa Dorada. Vlakbij het plaatse Miami Platja om precies te zijn. Super vakantie bestemming! heel leuk appartement en lekker zwembad enz (: alleen meot je rekening houden met heeeel veel fransen (die geen woord engels spreken ;s)

dit jaar gaan we hier heen;

http://www1.picturepush.com/photo/a/8796514/640/8796514.jpg

http://www3.picturepush.com/photo/a/8796516/640/8796516.jpg

Camping Vilanova park. ook costa Dorada. kan hier nog nietsd over schrijven omdat ik nog ga en er nooit geweest ben, maar het ziet er super uit.

Costa dorada is vlakbij Barcelona. echt zo’n geweldige stad :heart::heart: en het strand in de costa dorada is ook heerlijk!

haha dus spanje vind ik echt een top vakantie land en echt een aandrader voor mensen die nog wat zoeken binnen europa waar je heerlijk weer hebt en mooie stranden

xx

Ik denk niet dat het nog nodig is eerlijk gezegd. :slightly_smiling_face: