Nieuwe piercing!

Jaaa, ik vroeg me af wat jullie mooie plaatsen vinden voor oorpiercings! Ik heb nu een tragus, een helix en aan elke kant twee normale oorgaatjes. Ik twijfel tussen een forward helix, maar dat vind ik eigenlijk mooier als je er twee of drie hebt, en tussen een piercing in het midden van je oorschelp, dus zegmaar tussen helix en normale oorgaatjes in, maar eigenlijk vind ik ook dat mooier in meervoud…

Wat vinden jullie het mooist?

Er is ook een piercing topic! Denk dat hun je een goed antwoord kunnen geven en is natuurlijk ook wat jij zelf het mooiste vind! :grinning:
http://forum.girlscene.nl/forum/beauty-health-hair/piercings-197020.0.html

Ik heb zelf een tragus piercing, normale oorbellen en twee forward helix piercings. het beste is als je, mocht je die forward helix piercings nemen, eentje per keer te doen. Als je ze tegelijkertijd neemt dan is er een grote kans op ontstekingen

Ik heb helix, twee normale en zo’n eentje die tussen je helix en normale oorbellen zit (zoals jij noemt). Vind dat ik zo meer dan genoeg oorbellen in 1 oor heb :slightly_smiling_face:
Heb die trouwens eergister laten zetten, dus heel recent nog.

Er is een piercing topic waar je dit zou kunnen vragen en ook nog een show je piercing topic waar je inspiratie uit zou kunnen halen. En anders heb je ook nog weheartit en tumblr.

http://forum.girlscene.nl/forum/beauty-health-hair/piercings-197020.0.html