Nieuwe koptelefoon kopen - Tips?

Mijn geliefde koptelefoon van Wesc heeft mij in de steek gelaten. Eén kant doet het niet meer. Er zit een breuk in de kabel.

Nu ben ik op zoek naar een nieuwe. Ik wil er eentje die een niet te schel en niet te dof geluid heeft. Ik wil graag mooi helder geluid. Mijn oude Wesc heeft nogal een zware bass.

Ik wil er graag een via internet bestellen, omdat ik vrijdag op vakantie ga en 'm mee wil nemen. Red het niet om te gaan testen in de winkel.

Hebben jullie tips voor een mooie koptelefoon? Ik zit te denken aan maximaal 75 euro.
Ik hoor het graag!

Ahh, niemand? :frowning_face:

Google eens op budget headphones 2013, krijg je echt heel veel recente resultaten en reviews! :slightly_smiling_face:

Ik heb zelf sinds een half jaartje de Philips SHL 9560, en ik ben er heel blij mee :slightly_smiling_face: Vind het geluid echt perfect, hij is niet te duur, en het is ook niet zo’n heel lelijk ding. (hoewel, smaak verschild natuurlijk, maar ik vind 'm leuk :slightly_smiling_face: ) Hij zit helemaal over je oren, en dat is heel chill want je hebt echt geen last meer van omgevingsgeluid.

http://www.bol.com/nl/p/philips-shl-9560-koptelefoon/9000000007158983/

Verder heb ik weinig ervaring met andere koptelefoons, ik heb deze gekocht omdat ik in de winkel getest had, en deze vond ik gewoon het leukste en prijs/kwaliteit gezien het beste XD

Succes!

Skullcandy koptelefoons hebben ook goed geluid, ik doe nu al bestlang niet meer zonder xD

Ik heb de Urban Ears Headphone en hij is echt geweldig! Ik heb de Classic. Ze zijn volgens mij 60 euro en te koop bij de Apple store maar ook online

http://www.urbanears.com/headphones/

Dankjulliewel voor de tips! Het is er eentje van Urbanears geworden. Wordt morgen bezorgd. Spannend! :grinning:

Ik vind Wesc en Skullcandy persoonlijk echt baggerkwaliteit. Je betaalt duidelijk meer voor het design dan voor de techniek.

House of marley koptelefoons! nognooit een betere tegengekomen :slightly_smiling_face: