New Balance schoenen

Ik kan me voorstellen dat ik niet de enige ben die deze schoenen zo leuk vind. Vandaar dat ik dit topic geopend heb. Post hier welk model jij hebt, of welke je van plan bent te gaan kopen! Ook handige websites waar ze veel modellen aanbieden kan je hier droppen, ik ben benieuwd!

Zelf vind ik deze modellen het mooiste:

https://www.manwood.nl/content/images/thumbs/0002148_new_balance_u410oli.jpeg

http://www.sneakershop.nl/media/catalog/product/cache/1/gallery/700x/17f82f742ffe127f42dca9de82fb58b1/n/e/new_balance_u420sngp_grey_03_.jpg

http://www.uknewbalance.co.uk/images/new-balance-574-m-0016.jpg

Ik haalde vroeger zulke schoenen bij de Piet Kerkhof om op te gymen.

En dan WEL raar opkijken als ik chill op m’n Air Max’ies langshuppel.

Haha, ik vind sommige airmax schoenen ook super mooi! Maar om een exclusief paar te kopen van airmax vind ik toch te duur, en New Balance past dan beter bij me omdat het toch iets subtielere schoenen zijn dan Nike Air Max.

Ze lijken er zo ontzettend veel op en ik vind dat New Balance idee echt zo achterlijk sorry. En ik heb LETTERLIJK zulke schoenen gehad vroeger, 10tje, Piet Kerkhof.

Toen ik ze in de winkel zag staan leken het echt van die 30 euro schoenen, viel de prijs dus wel even vies tegen

drama

Nee, gewoon nee.

snap ook niet waarom mensen in dit topic reageren als ze de schoenen lelijk vinden…

Ik vind ze lelijk.

Ik snap de trend echt niet. Het lijken op bristol gymschoenen en opeens zijn ze populair.

Ik vind het van die schoenen waar basisschooljongetjes op lopen, inclusief sokken met een Bert & Ernie printje. Just saying.

Ik vind sommige wel tof! Dat komt ook door tumblr hahahha.

Ik zal dit nooit begrijpen…

Ik snap de hype niet, vind er niks aan

Wat is er zo bijzonder aan deze schoenen? Zijn ze (vanwege de vorm) nog ergens goed voor qua training of zijn het echte sportschoenen ergens voor of is het gewoon een trend?

What’s the deal with these shoes?

(dit is een serieuze vraag)

Ga lekker haten allemaal, zal ze veel aan hebben zeg…
Voor andere schoenen betaal je ook veel, van hakken tot sneakers dus who cares

Ik zou ze zelf niet dragen, ben meer fan van air max maar soms heb je er wel leuke kleuren tussen zitten :slightly_smiling_face:

@ Dreamcatcherxx: ik denk gwn echt om de hype dat ze nu populair zijn geworden, het zijn oorspronkelijk sportschoenen maar net zoals de meeste sneakers populair om de vorm. Net zoals eerst iedereen vans droeg of jordans, nu zie je veel timberlands, het ligt er maar net aan wat mensen aanspreekt en blijkbaar zijn dat op dit moment new balance

Ik snap niet dat dit een hype wordt. Ik vind het wel leuke schoenen, maar vooral bij jongens en alleen een enkeling van de meiden kan het hebben…maar dat iedereen ze nu wil vind ik raar, want tsja het past echt niet bij iedereen…

Nee ik snap het niet.