Neutrogena microdermabrasie thuis

Hai :upside_down_face:

Een halfjaar geleden heb ik een keer een microdermabrasie-behandeling gehad. Ik was suuuper enthousiast over het resultaat maar ik vond het te duur.

Nu heb ik van Neutrogena een kit gevonden waarmee je thuis dit kunt doen.

Als ik de reviews lees, lees ik dat men dit soms wel 7 keer per week gebruikt. Terwijl ik na mijn microdermabrasie behandeling de zon moest mijden, twee dagen niet met mijn handen aan mijn huid mocht zitten en een dag geen makeup op mocht.

Dus mijn vraag was of iemand van jullie dit ook gebruikt en hier een oordeel over kan geven waar ik wat aan heb :slightly_smiling_face:

Ik ben van mening dat je dit soort behandelingen beter aan een specialist kunt overlaten. Die zijn opgeleid tot het gebruik van deze behandelingen. Reviews zien er ook niet bepaald geloofwaardig uit. Spaar je centen en ga voor een nieuwe behandeling bij een goede dermatoloog.

Ik heb hem en mijn huid is zoooooo opgeknapt. Ik kan bijna niet geloven dat ik van mijn acne af ben. Onzin dat je het altijd bij de professional moet laten doen! Thuis kan ook want Neutrogena heeft’m zo gemaakt dat’ie veilig is, zelfs voor klunzen zoals ik haha. Fijner dan clarisonic want die is super onhygienisch omdat je de borstelkop 3 maanden gebruikt. Neutro heeft wegwerp pads.

Wow dankje voor je reactie! Heb reviews gelezen op internet en de meningen zijn verdeeld moet ik zeggen. Hoe gebruik jij hem en hoe vaak?