Nette broek

Ik heb echt geen idee hoe ik deze broek moet combineren, ik draag eigenlijk alleen maar spijkerbroeken enzo, dus dit is wat netjes voor mijn doen :’) Dus, help me out.
Ik ga er trouwens geen hakken onder doen! Ik zeg het maar vast haha.
Sorry de foto’s zijn niet echt duidelijk, maar de camera is ook gewoon slecht.

http://i164.photobucket.com/albums/u34/m1993/broek.jpg
\

http://i164.photobucket.com/albums/u34/m1993/Afbeelding292.jpg

Je kunt het net zo casual dragen als een jeans hoor! Gewoon leuk T-shirtje erboven wat bij de kleur past en een vestje of blazer!

De foto is niet heel duidelijk, maar volgens mij is het een chino-achtige broek? Mss is het dan leuk om zwarte of witte brogues voor eronder.

Hij lijkt mij wel leuk met een beetje een stoer shirtje (en die dan in je broek dragen), een oversized blazer en iets van Vans. Brogues staan er denk ik ook wel bij =)

Het is inderdaad een chino achtige broek. En dan van dat glanzende stof. Maar ik heb alleen maar lange t-shirts, op een paar misvormde bandshirts na :3 En dat ziet er ook weer raar uit omdat je die bovenkant dan niet ziet.
Edit: oh ja, shirt erin dragen idd. Geniaal idee haha.

Je kunt er iets van All stars bij dragen?

Ja ik was idd van plan om er all stars of vans bij te dragen. Blazer lijkt me ook mooi, maar ik heb alleen een ouderwets engelse blazer die bruin geruit is. Ik ben al heeeel lang opzoek naar een grijze (jersey) blazer. Als ik die heb lijkt me dat er ook wel mooi op. Ik ga straks nog eens wat proberen, nu doet mijn moeder te irritant :’)

Je kunt die tips ook gewoon in je achterhoofd houden heh. Ik weet niet hoe jij bent, maar ik koop bijzondere items meestal met een achterliggende gedachte voor een look en als ik die look niet kan creëren met het spul thuis dan is dat een reden om voor meerdere items te sparen. Een zwarte blazer zou sowieso een goede aankoop zijn!

Wit shirt, rode blazer en ballerina’s

Haha, zo’n broek heb ik voor mn opleiding (:

Nou, ik geef het op en ga op zoek naar een leuke blazer voor erop ;p
Op de een of andere manier vind ik het heel erg raar staan als ik mijn shirt in de broek doe.
Wat opzich denk ik ook wel gaat is als ik hem een beetje baggy draag, de onderkant oprol en dan een shirtje eroverheen. Zoiets;

http://i164.photobucket.com/albums/u34/m1993/Afbeelding378.jpg

Dan zie je die plooien namelijk nog wel.
Zo ziet het er dus uit met een shirt in de broek, niet mooi dus :’) ;

http://i164.photobucket.com/albums/u34/m1993/Afbeelding345.jpg