Netflix Hermes

Hi! Netflix is dus nu op zoek naar mensen die ondertitelingen willen vertalen. Als je je hiervoor wil aanmelden moet je een online examen doen om te kijken of je geschikt bent; https://tests.hermes.nflx.io/

Alleen je moet hier dus allerlei info invullen en ook je telefoonnummer, en dan krijg je een Hermes code. Alleen het lukt mij maar niet om de code te krijgen… Weet iemand hoe dit komt?

Ik denk dat ik mijn telefoonnummer verkeerd invul. Je mot je mobiele nummer with country and area code. Ik heb gewoon 00316… gedaan, klopt dit?

Ja, dat klopt als het goed is. Ik weet niet hoelang geleden je het hebt gedaan? Bij mij duurde het wel 12 uur eer dat ik de code kreeg.

Precies hetzelfde probleem, en als ik naar de helpdesk mail, geven ze me een directe link naar de test die je dan moet doen, terwijl ik nog zo had gezegd dat ik die code überhaupt nog niet ontvangen had, dus dan kan ik die test ook nooit doen :hammer:

Al een week terug haha! Heb het 3x geprobeerd, ook met het nummer van mijn moeder maar dat werkt ook niet…

Raar he! Ik heb ook gemaild maar ze reageren niet op mijn mailtje.

Oh ik heb net opnieuw de enquete ingevuld en heb echt net het Hermes nummer ontvangen :grinning:

Fijn dat het is gelukt!

Hoe lang heb je deze keer moeten wachten op het smsje? Ik heb het net ook maar voor de derde keer geprobeerd, maar ik heb er niet al teveel vertrouwen in eerlijk gezegd

Ik kreeg hem echt meteen. Wel raar dat het bij jullie dan zo lang duurt!

Ben trouwens wel benieuwd of jullie ook daadwerkelijk mogen gaan vertalen haha

Nou ik klikte op verzenden en kreeg het smsje direct! :grinning: Ik zou het nog een paar x proberen inderdaad!

Jaaa ik ook! Volgens mij duurt het best lang voor je het weet :frowning_face: Jij had de test ook gedaan toch?

Yep, vorige week! Ik heb net gekeken, maar er staat nog steeds dat een administrator er naar gaat kijken haha

Oh haha jammer! Hoe ging het bij jou? Mijne ging best goed! Vooral de laatste ‘echte’ vertaalopdrachten gingen denk ik wel goed, het lijkt me echt heel leuk! :grinning:

Bij mij ging het ook goed! Ik zou het ook echt heel leuk vinden om te doen, aangezien ik nu Engels (en Duits) studeer en later ook graag vertaalwerk zou willen doen.

Oh super leuk!! :slightly_smiling_face:

Bij mij zegt hij dat het nummer niet goed is, en daarna zegt hij dat het sms’je word verzonden… Maar ik heb het nummer zo ingevuld als de beginpost zegt?

Laatmaar, ik vergat een getal…

Christa, heb je al gehoord of je het mag doen? :slightly_smiling_face: