Nergens tevreden over, wat moet ik?

Ik heb een probleem >< Met mezelf.
Ik wil afvallen ( wat niet echt lukt… )
Ik ben 1.70 en ik weeg 60 kilo en het liefst wil ik 50 kilo wegen of in iedergeval 55 en daar blijven hangen.
Ik wil eindelijk wel eens af van mijn acne en vette huid.
Ik wil leuk haar waarmee je veel kan en het niet om de 4 week moet uitdunnen omdat ik dr anders niks meer mee kan.
Ik heb lelijke voeten, etc etc.
En ik vind zoveel kleding leuk, en kan goed combineren en zo.
Maar als ik dan zelf iets aan heb, iedereen zegt dat het leuk is, mooi, prachtig, ik heb een mooi lichaam.
Maar, ik vind het bij iedereen leuk behalve bij mezelf… Dus ik houd het gewoon bij saaie truien, saai haar, saai alles. Terwijl het niet is wat ik echt leuk vind, maar wel waar ik me het veiligst in voel…
Wat moet ik doehooeen :frowning_face:

werken aan je zelfvertrouwen :slightly_smiling_face: kijk eens op het zelfvertrouwen topic.

Iig moet je dit weten. 60 kilo bij 1,70 is best normaal opzich.
Ik weeg iets van 62 en ben 167.
Kleren: gewoon schijt hebben en toch een x proberen aparte combinaties te maken.
En haar: een ander model erin laten knippen, vraag anders de kapster om advies.

Herkenbaar :confused:

60 kg is btw een mooi gewicht voor je lengte
ik weeg 55 en mensen vinden me te mager.
Voor acné en vette huid , ga je goede reinigingsproducten zoeken
( clinique is aan te raden)
En niemand kijkt naar je voeten! En waarom ga je niet voor basic kleding?
Mooie kleding èn een veilige keuze. En voor je haar vraag je raad bij de kapper :slightly_smiling_face:

Mja, ik had mijn haar heel lang, en ik heb het toen afgeknipt, nu heb ik weer een rechte pony… Maar, ja. ><
Ik ben bleek en eigenlijk wil ik het bruin ( ben blond, iedereen vind het geweldig ik haat t. )
en mijn haar zit omdat het echt veel en dik haar is, ongeveer een maandje goed, en dan is t niks meer, of krult t weer 10 verschillende kanten op ><

Ik wou net ‘pubertje’ posten:'3 maar je bent al 17 dus ja, doe iets aan je zelfvertrouwen? Je kan 30 kilo afvallen maar als je dan nog geen zelfvertrouwen hebt blijft het ‘lelijk’.

- Ik wil afvallen ( wat niet echt lukt… )
Ik ben 1.70 en ik weeg 60 kilo en het liefst wil ik 50 kilo wegen of in iedergeval 55 en daar blijven hangen.

Je hebt een perfect gewicht!

Ik wil eindelijk wel eens af van mijn acne en vette huid.
De pil al geprobeerd?

Ik wil leuk haar waarmee je veel kan en het niet om de 4 week moet uitdunnen omdat ik dr anders niks meer mee kan.
Dit is het enige lastige puntje. Weet je kapper geen raad?

Ik heb lelijke voeten, etc etc.
Wie let daarop? Voeten zijn nu eenmaal niet bedoeld om mooi te zijn,
maar om op te lopen

En dat over die kleding; Gewoon doen! Je zegt dat je goed kan combineren, daar kan ik alleen maar jaloers op zijn… Als je gewoon eens wat probeert wat je normaal niet zou doen, krijg je daar alleen maar meer zelfvertrouwen van en waarschijnlijk ook leuke reacties.

Nouja, ik heb al goede reinigings producten ( en zeker niet de goedkoopste ) ik ben een poos naar een schoonheidspecialiste geweest ik heb echt alles geprobeerd. Ik ben inmiddels bijna 18 en t mag wel even klaar zijn dacht ik zo…
Vind mn lichaam gewoon ongelovelijk uit verhouding…
Sommige mensen houden van rondingen alleen heb ik het probleem dat ik ze heb en ik vind het verschrikkelijk… ><
Tenminste heupen, borsten heb ik dan weer amper… :stuck_out_tongue: Zucht, ik zeur, ik weet t =’]

Nouja, de kapper die vind mijn haar echt amazing leuk en wil dr vanalles mee… Maar na n maandje zit t weer prut =’]

En tsja… De pil… Niet echt voor mij geschikt… Wss kom ik aan, en bovendien heb ik verder helemaal niets aan de pil :stuck_out_tongue:

Ik weet het…
Maar onzekerheid is iets wat je nooit helemaal kwijtraakt.
Net zoiets als je haar verven of kleurlenzen nemen, 't echte zit er nog gewoon onder en t groeit dr weer uit. Met onzekerheid hoeft dr maar iets te gebeuren of je bent weer terug bij af ><

Je moet echt iets doen aan je zelfvertrouwen, want je denkt wel heel negatief over jezelf. Ik ben ook maar 14, en denk soms ook negatief, maar je kan áltijd wat doen aan je zelfvertrouwen. En dat kan ook gewoon overgaan. Als je er maar wat aan doet.

Maar het omgekeerde is ook niet blijvend; je uiterlijk veranderen en daardoor hopen dat je meer zelfvertrouwen krijgt. Je kunt dan wel je haar kleuren, en afvallen etc. Maar er blijven altijd dingen waar jij je onzeker over kunt voelen. Dus je kunt beter eerst jezelf accepteren en gewoon snappen dat jij bent wie jij bent en dat je het ook waard bent. En als je jezelf meer accepteert durf je ook meer met je uiterlijk te doen, en daarvoor hoef je ook niet af te vallen. Ik ben ook onzeker, maar minder dan vroeger. Ik vond ook altijd dat ik moest afvallen voordat ik leuke kleren aan kon doen maar nu doe ik het gewoon en ik voel me er goed bij. Er is altijd wel iets mis, maar je moet leren leven met wat je hebt.

En het is wel een goed idee om tegen de acne aan de Diane pil te gaan. En nee, daar kom je niet perse van aan en het betekent niet dat jij er ook van aan komt. Ik heb twee verschillende pillen gehad en ben ook niet door de pil aangekomen, dus maak je daar maar geen zorgen over.

En ik ken niemand bij wie het haar na een maand nog goed zit hoor, dat ligt niet aan jou. En wees blij met je dikke haar! Ik heb ook blond haar maar het is heel sluik en ziet er saai uit, ik had liever dikker haar gehad.

voeten ziet niemand
dik ben je niet, dat is namelijk normaal
met je haar kan je maar blij zijn, je kan het misschien ook in een andere kleur verven, want wordt het vanzelf iets dunner en heb je weer wat nieuws waar je wat mee kan!
tegen acne helpt alleen zon, veeeeeel zon. schaf een zonnebank aan en ga er vaak onder, dat is het enige dat helpt en ik probeer er al zo’n 4 jaar vanaf te komen.

het kan niet anders of jij bent al heel dun,
voeten interesseert echt niemand,
liever te dik haar dan viezig dun haar,
oftewel: Je bent geweldig zoals je bent!
en ik weet niet o je perse wil horen dat je niet dik bent,
maar nogmaals: je bent niet dik

Ik heb een klein beetje het zelfde,
weeg 1.72 en weeg rond de 58 kilo. Mensen vinden mij gewoon mooi dun, maar ik zie mezelf als een totaal ander persoon, dit heeft natuurlijk wel een paar redenen waarom ik mij zo voel, maar daar ga ik liever niet op in. Ik heb er in begin heel veel met me vriendinnnen over gepraat, omdat ik gewoon geen ander beeld kon krijgen, en toen die tijd ook met mijn vriendje.Mijn vriendje vond me geweldig, en ook mijn lichaam. Maar telkens als die ook maar aan mijn buik zat, duwde ik zijn hand weg. Op een gegeven moment, zijn er zoveel mensen die het gezegt hebben, dat je het gaat geloven, je denkt vanzelf: “hmm t zal wel zo zijn…” Dus wat ik hier mee wil zeggen, praat er over met vriendinnen. En ga is voor de spiegel staan en jezelf is moed in spreken, het klinkt heel dom, maar het helpt echt!
Over de andere problemen, zoals je haar. Ik heb ook dik haar, maar doe het altijd in laagjes, ik wil wel een foto sturen van hoe ik eruit zie zeg maar haha, misschien dat het je ook leuk vind (mijn kapsel dan)
Verder tegen acne, ga naar de DA of een andere drogist, en vraag hun raad. (afwijzing: Clearasil) als ze je dit aanwijzen, absoluut niet nemen. Het maakt je huid alleen maar erger. Ik heb daar geen ervaringen mee want heb van mezelf een ontzettende droge huid.
Verder veel succes, ik hoop dat je wat aan mijn mega lange story hebt gehad haha. Liefs x

ten eerste: tevreden zijn met jezelf!
ten tweede: je bent niet te dik als ik het zo lees, waarom wil je afvallen? vind je je ribben zien mooi ofzo?
ten derde: als je naar dokter gaat en vraagt om ‘de pil in een rose doosje die ook tegen acne helpt’ kun je die zo krijgen.
heb ik ook, geen puist meer te bekennen (behalve soms in de stopweek)

Nouja, met dat dun zijn komt het fact erbij kijken dat ik een eetstoornis heb gehad en dat altijd wel een beetje zal blijven. En t feit is dat ik toen 45 kilo woog dus in verhouding met dat vind ik mezelf te zwaar, terwijl over het algemeen vind ik andere mensen niet snel dik. =’]

Mja, opzich heb ik aan de ene kant wel van zal ik de pil nemen, maar ik heb er sowieso niets aan en de kans dat ik dan vocht vast ga houden is vrij groot. >< Ik heb de pil al eens geprobeerd maar tis gewoon niets voor mij…

Ja heel herkenbaar, heb ik ook altijd als mijn vriendin in de buurt van mijn buik komt of zo.
En inderdaad, dat in herhaling vallen vroeger dat mensen zeggen dat je te dik bent en zo werkt niet echt mee.
En clearasil is inderdaad verschrikkelijk =’] niet eens aan begonnen. Ik slik nu wel druppels ( Viola Tricolore = druppels met 3 viooltjes erin verwerkt ) en dat werkt best wel goed, het is niet meer zo rood in iedergeval en minder onstekingen. Maarja. Toch :stuck_out_tongue:

Ja ik heb mijn haar ook in laagjes, of ja tegenwoordig heb ik ‘t weer kort. bevalt opzich wel, maar het zit nooit zoals ik wil, maar geloof dat iedereen dat wel heeft =’].
Ben wel benieuwd naar jou haar iig :slightly_smiling_face:
Thanks ^^

Ah toe nou… Probeer het gewoon te onderdrukken. Meisjes die zelfzekerheid uitstralen zien er vaak beter uit dan een meisje dat constant pessimistisch zit te denken, ook al zijn ze misschien even mooi.