(Nep)lerenrokje

Ik heb vandaag een nepleren taillerokje gekocht. Dit wil ik eigenlijk op 10 december dragen naar Speedfest!

http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2011/C01%2092752%2009090%2066%206076%200.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&call=url[file:/product/large]

Dit is het rokje ongeveer. De rits loopt bij mij door tot helemaal onderaan. En heeft gewone steekzakken i.p.v. met rits.

Maar wat kan ik erbij dragen? Hoe en met wat kan ik hem combineren? Dat bedacht ik me namelijk pas toen ik terug naar huis liep… Maar ik vind hem te leuk om terug te brengen :slightly_smiling_face: Weet alleen niet wat ik erbij zou kunnen dragen? In ieder geval geen hakken! Dat is echt teveel gevraagd voor een dag speedfest.

PS: Speedfest is een festival waar vooral veel punk/rockabilly/psyhobilly te vinden is. Ik heb knalrood haar wat ik een een vrouwelijke rockabillykuif wil maken :slightly_smiling_face: Maar nu de outfit nog…

misschien een rood top ofzoiets ;dd

Rood als basiskleur in m’n top is echt een slecht idee haha. Dat vloekt echt hard bij m’n haar.

dan weet ik het ook niet :slightly_smiling_face:

Ik zou em altijd met mijn Guns 'N Roses shirt dragen maar dat helpt jou niets dus zie dit maar als een up :x

Die heb ik toevallig wel ééntje hihi. Die zou er wel mooi bovenpassen… Maar dat gaat 'm denk ik niet worden haha. Bedankt in elk geval :slightly_smiling_face:

Wit t-shirt erboven en ballerina’s eronder? Zo zou ik het dragen in ieder geval. (: En dan een bandana erbij voor in je haar!

Ik heb dezelfde in het bruin weet iemand daar iets voor? :stuck_out_tongue:

Leuk rokje (: Waar heb je hem gekocht?

Ik kan je niet echt helpen denk ik, heb niet zoveel verstand van die stijl.

Van de h&m toch?
Ik heb hem ook aangepast, maar ben uiteindelijk toch voor een leren broekje gegaan. Ik weet niet precies wat jouw stijl is, maar ik zal voor een shirtje erin, omdat die tochb est hoog is, en een blazer gaan? En natuurlijk een panty en stoere schoenen. (Of een legging)

Die heb ik ook !!
ik draaag hem meestal met een wijdvallend wit shirtje met een oudroze blazer eroverheen, panty met ballerina’s hakken of lage zwarte allstars
mooie ringen, en klaar (voor naar school bijv)

's avonds voor uitgaan ofzo
gewoon met een panty, zwarte hakken en een wijdvallend zwart shirt erbij in.

oh had niet gelezen geen hakken, gewoon vans of allstars ofzo met een panty en een wijdvallend shirt hih

Zwart/rode blouse.

http://images3.chictopia.com/photos/AmyPalmacci/9574961161/red-shirt-black-vest-blue-jeans-black-boots-gold-accessories_400.jpg

Leuke hakken/laarzen/whatever erbij en je outfit is af :slightly_smiling_face:

Ik denk dat het een wit shirt wordt (met een skullopdruk, deze ongeveer… http://farm4.static.flick…3434483440_b9614c115b.jpg) met een zwart giletje :slightly_smiling_face: Panty & zwarte schoenen. Omdat een hele dag op hakken lopen (op speedfest) echt geen optie is!

Maar meer tips zijn welkom hoor!! :slightly_smiling_face:

Het rokje heb ik gekocht bij de H&M, het was afgeprijsd! Dus waarschijnlijk snel op :wink:
Ik zag inderdaad ook dat broekje hangen. Maar vond uiteindelijk de hoge taille van het rokje leuker :slightly_smiling_face:

ik draag hem echt overal bij… ik heb donkerrood verlours shirtje erbij, of een gebloemd topje, een oversized witte top, oversized wit-blauw gestreepte top, roestbruine trui, kanten croptop, grijs shirtje met studs, groene oversized blouse, een sheer witte blouse, een rufled zachtroze blouse, uhmm en nog wel meer maar dit is al best veel vind ik haha. meestal zwarte veterlaarsjes eronder! of zwarte hakken maar daar moet je wel mee oppassen, wordt snel hoerig.

Ja, ben vooral bang dat het er hoerig uit gaat zien. Ik hoop het niet! Er is in elk geval genoeg keus :slightly_smiling_face: !

Upje :slightly_smiling_face: ?

wit met een leuke print, of groen vind ik ook mooi.

  • Bandshirt
  • Dat rokje
  • eventueel panty’s
  • Vans

et voila

http://images3.chictopia.com/photos/em1986/3039195381/black-boots-white-sheer-shirt-black-leather-skirt_400.jpg

http://allaboutstyle.blog.com/files/2011/09/sophomore-lace-up-leather-skirt-0a.jpg