Negeren?

Heyhey.
Dus hier mijn verhaal:
Ik heb laatst een jongen leren kennen via facebook en we hadden elkaar toegevoegd op Snapchat. Dus op mijn verhaal had ik een foto gegooid van mezelf zegmaar. En het was de eerste keer dat hij me zag want ik heb geen fotos van mezelf of fb haha.
Dusja toen begonnen we te praten want hy vond me blijkbaar mooi. In iedergeval perfect, want via snapchat bij die chat had hij die foto van mij gestuurd met die perfectie emoji hah.
Dusja we praatte nu ongeveer 2 dagen. Hij reageert altijd heel laat maar dat komt door school en zijn werk dus dat snap ik nog wel. Maar, gister had ik hem om precies 08:05 terug gesnapt want hij vroeg me wat zeg maar. En sindsdien heeft hij mij niet terug gesnapt. Ik dacht het ligt aan school? Hy heeft het btw ook niet geopend ofzo.
Wat ik wel toevallig op fb tegenkwam was dat hij daar wel voor even actief was.

Nu komt mijn vraag: Zou hij mij negeren? of overdrijf ik? Ik ken m niet zoo goed dus ik weet zijn tijden van werk en school niet. Maargoed, ik voel me slecht hierover hahah net precies wanneer ik gevoelend begin te krijgen</3

-Sorry voor spelling en fouten-

:dry:

Lastig lastig lastig… ik denk dat hij je niet aan 't negeren is, aangezien hij jou iets vroeg. En waarom zou je iemand iets vragen als je het antwoord niet wil weten??

Maar aan de andere kant, ook al heb je 't druk met school etc. dan kan je toch wel ff een snap openen? C’mon, zoveel tijd kost dat nou ook weer niet.

Als ik jou was zou nog niet te veel waarde hechten aan die jongen, al helemaal niet als je nog maar 2 dagen met 'm praat.

Ik denk dat je overdrijft en dat er niks aan de hand is. Ik denk dat hij meer te doen heeft dan snapchat, zoals inderdaad school en werk.

Hmm, dankjullie wel