Negeersessies

En ja hoor, zijn negeersessie is weer begonnen!
We zijn nu zo’n twee maandjes af en toe aan het afspreken en contact houden.
Het is of heel veel contact, en dan weer een hele week amper contact. Ik kan hier zoo slecht tegen!
Dinsdagavond hadden we weer afgesproken, twas wel leuk maar daarna hoor ik dus weer helemaal niks… Heb zelf gesmst, niks op terug gehad.
Zo gaat het nu dus heel de tijd… Dan reageert hij gewoon niet op mijn smsje en zoekt dan ineens weer contact. Hij zei dinsdagavond wel dat hij me leuk vond.

Ik ben nu zo boos. Maar waarom eigenlijk, nou omdat hij niets laat horen. En als hij er zin in heeft dan zoekt ie weer heel veel contact.
Wat kan ik nu het beste doen denken jullie? Het contact radicaal verbreken? Vind hem wel heel erg leuk, maar als het zo gaat voel ik me nu echt rot …

Ik krijg serieuze he’s just not that into you vibes.

ik herken mezelf nogal in hem. Ik heb dat ook heel lang niks meer laten horen en dan weer wel wanneer ik het wil. Hele slechte eigenschap van mij :stuck_out_tongue: . Maar ik weet nu niet of die jongen hetzelfde qua mij is, maar ik doe dat meestal omdat ik ook gewoon tijd voor mezelf wil hebben en niet elke keer contact wil hebben. En vind diegene dan ook meestal niet zo heeel leuk.
Ik zou het gewoon aan hem vragen wat hij nu precies wil. En waarom hij niks meer van zich laat horen

laat hem maar achter jou aangaan. laat m lekker gaan en ga door met je eigen leventje. als hij je vraagt af te spreken en je hebt daar zin in, dan doe je het. en als je er geen zin in hebt dan doe je het niet…

Niemand heeft het recht om je rot te laten voelen, dus kijk verder en miss vind je wel iemand die wel veel om je geeft en wat laat horen (;

(ervaring)

Ik zou niks meer tegen hem zeggen. Zeggen dat hij jou leuk vindt en dan niks laten weten? Zegt me het tegenovergestelde. Als hij jou leuk vindt, moet hij het maar gaan bewijzen, denk ik dan.

Oef, ik herken me echt heel erg in jou. Heb soort van hetzelfde probleem en ik word er ook heel erg boos van.
Het beste is gewoon om hem dan maar links te laten liggen. Besteed maar geen aandacht meer aan hem, ook al is dat misschien heel moeilijk omdat hij zo leuk is.

Ja ik ook o.O

Ik zal hem lekker laten gaan. Als hij je echt leuk vond, doet hij er alles aan om achter je aan te gaan. Dit lijkt daar niet echt op.

ik zou hem duidelijk maken dat je niet op hem blijft wachten en dat je niet als een hondje achter hem aan loopt.
Lekker door gaan met je eigen leven, en hij zoekt het maar uit.

Alle jongens willen het meisje dat ze niet kunnen krijgen.

Ik zou het contact radicaal verbreken zoals je zelf zegt. Hij gebruikt je duidelijk als een ‘booty-call’. Het kan niet alleen maar leuk zijn wanneer hij er zin in heeft, jezelf door hem gek laten maken lijkt mij geen optie. Bovendien staat het echt oneervol als meisje om achter een jongen aan te rennen. Bewaar jezelf voor iemand die wel moeite voor jou wilt doen.

upje

geen moeite doen voor iemand die dat ook niet voor jou doet.