Navel"lijntje"

Hee meiden,

Ik heb net zoals veel jongens zo’n haarlijntje van m’n navel naar beneden lopen. Ik heb van mezelf donkerbruin haar, en m’n benen en armen etc hebben zwarte haartjes. Ik ben ook, in de winter, heel erg bleek, dus nu in bikini valt t heel erg op. Ik ga nooit zwemmen met vrienden ofzo, ik schaam me er namelijk best wel erg voor. Het zijn veel te veel haartjes om te epileren, en scheren wil ik niet omdat er dan stoppels komen en erger terug enzo… Ik heb al ontkleuringen crème geprobeerd, maar dat had geen enkel effect. Ook ontharingscrème werkte niet. Het lijkt wel of t stuggere, zwartere haartjes zijn dan die op mijn benen ofzo. Weet iemand nog een andere oplossing of heeft ervaring?

Misschien waxen of harsen? Scheren zou ik niet aan beginnen, maar anders zou je ook kunnen overwegen een epileerapparaat te kopen. Die kun je ook voor andere lichaamsdelen gebruiken.

Laten bleken bij een schoonheidsspecialiste? Verder zou ik me er niet te erg aan storen hoor, zoals je zelf al zei: iedereen heeft het (meiden ook). Niemand gaat er op letten dat ze bij jou wat donkerder zijn hoor, waarschijnlijk valt het voor jezelf het meeste op :wink: Gewoon die bikini aan en lekker genieten van het mooie weer!

Edit: Misschien een high waisted bikini? :slightly_smiling_face:

Harsen. En je hebt ook epileerapparaatjes
Maar let wel op, als het op je arm mee valt, doe het dan niet!
Armhaar groeit heel snel terug, donker en lang.

Volgens mij hebben wel meer meiden dit hoor. Ik denk dat als het je echt heel erg stoort je het beste kunt harsen.

M’n armen heb ik me inmiddels wel mee verzoend haha, maar m’n navel is echt vervelend… Ik heb een epilator, maar haast nog nooit gebruikt want het doet echt heel erg zeer :’) Ik zal eens kijken of ik hem erop durf te zetten.

Het doet wel enorm pijn ja.
Even je buik strak trekken. In het begin deed het op mijn benen enorm pijn, maar nu doe ik het met plezier :’)

Of ga voor een monokini? Bij de Primark en New Yorker hebben ze best veel leuke.

Ja, die zijn inderdaad leuk!

ik had het ook ik ben het gaan waxen… bij mij zie je het nu niet meer… X

Ik heb het ook en ik laat het harsen bij de schoonheidsspecialist. Ook laat ik mijn armen harsen. :slightly_smiling_face:

Zweten

Epileren met een epileerapparaat. Het doet héél veel pijn in het begin, maar naarmate je meer haartjes weghaald, hoe “verdoofder” je huid is daar en je sneller aan het sneller weg gaat.

ik heb het ook en ik laat het gewoon lekker zitten hahdhdgsahgsad

je kunt als het lange haren zijn ook met een kappersschaartje afknippen…
aangezien het te veel is om te epileren zal je dit nu vast ook denken, maar het valt reuze mee (ik spreek uit ervaring) als je het afknipt pakt hij meerdere haartjes tegelijk. ik begon ook met afknippen, het had echt effect… Nu hars ik het bij een schoonheidsspecialiste, waar ik ook mijn snor en wenkbrauwen epileer.

Ik heb het ook wel een beetje maar ik doe het eigenlijk altijd weghalen met het scheermesje… heb geen stoppels maar haal het wel weer weg zodra ik mini haartjes zie komen xD of met de ladyshave…

Ik heb dit ook -__- En niet alleen op mijn buik ik heb echt OVERAL veel haar :frowning_face: op mijn rug ook en mijn benen en vooral mijn bovenbenen zijn zo pijnlijk om te epileren, en als het weer teruggroeit dan jeukt het en doet het pijn dus daarom scheer ik het niet want dan komt het sneller terug. bij mijn keel en hals zijn ook vel haartjes en daarvoor gebruik ik ontkleuringscreme die haartjes zijn gelukkig klein genoeg en daar werkt het wel op. Ennn ik heb zegmaar een ‘‘bakkebaard’’ en die haalt gelukkig mijn moeder weg met een soort draadje ofzo, pijnlijk maar na een poosjes gelukkig niet meer. want die haartjes zijn ook te dik om te ontkleuren :frowning_face: IK HaAAAAt mijn haartjes

exactly this.

Ik heb het ook, maar ik wax het eraf. Niet in de winter, alleen in de zomer. Ik vind het ook echt vreselijk, maar gelukkig kunnen we het eraf halen!

Vreselujk vreselijk vreselijk…