Natte onderbroek

Ik wou het niet plaatsen maar weet niet meer wat ik moet doen.

Ik ben 21 jaar en heb sins ongeveer een jaar een natte onderbroek de hele dag.
En het ergste vind ik nog de geur het is een visachtige/urine geur wat ook door mijn broek gaat waardoor ik het zelf ruik als ik in bijvoorbeeld een kleermakerzit zit.

Ik heb een vriend alleen durf gewoon geen sex te hebben omdat ik bang ben dat die vind dat het stinkt van onderen of dat die t ruikt.

Ik ben al bij de huisarts geweest en heb allemaal verschillende onderzoeken gehad maar ze kunnen niks raars vinden.

Iemand die hier ook last van heeft en weet wat ik moet doen??

Heb je dit de hele maand door of een bepaalde week erger dan normaal? Hoe oud is je ondergoed? Misschien alles weg doen en nieuwe kopen (katoen). Hoe was je je vagina?

Is dit geen afscheiding? Ik heb ook wel eens afscheiding en vooral als ik bij mijn menstruatie in de buurt kom, ruik ik mijzelf ook wel eens, die visachtige geur die jij beschrijft.

Ik heb dit de hele dag door, vooral bij inspanning en zweten word het veel erger.
Mijn ondergoed is denk ik ongeveer een jaar oud.
Ik heb geen menstruatie dit komt door mijn PCOS

Ik was mijn vagina elke dag met alleen lauw water. Geen vaginale zeep exctra

Heb je ook last van andere klachten (jeuk, aparte kleur, etc?) of is het enkel veel afscheiding en de geur? Of slik je de pil? Het is namelijk wel normaal dat je lichaam meer afscheiding produceert tijdens inspanning.

Weet niet of je er heel veel aan hebt, maar ik gebruik tegenwoordig een bepaalde gel van durex om de vagina te wassen. Het is enkel bedoeld voor rond om zeg maar, dus het is verder ook niet schadelijk voor de vagina. Dit gebruik ik zo’n 2-3 keer per week, misschien dat je hier eens naar zou kunnen kijken.