nagels

heey allemaal
vroeg beet ik mn nagels altijd af en daardoor zij ze nu heel kort en lelijk en schueren ze snel heeft iemand tips om ze sneller te katen groeien of steviger te maken o.i.d???

Allereerst spelfoutjes: “Heey allemaal,
Vroeger beet ik mn nagels altijd af en daardoor zijn ze nu heel kort en lelijk en scheuren ze snel. Heeft iemand tips om ze sneller te laten groeien of steviger te maken o.i.d.:face_with_raised_eyebrow:

En Herôme heeft een nagelverharder! Moet je maar eens naar kijken in de etos. Gewoon doorzichtige nagellak.

Hoe ben je eigenlijk van het nagelbijten af geraakt? Want bij mij lukt dat niet.

Nagelverharder is een goed idee. Ook gellak werkt heel goed. Ik gebruik nu al een tijdje sensationail waardoor mijn nagels beschermd zijn en lang blijven. Je kunt bijv. ook éénmalig gelnagels laten zetten bij de schoonheidsspecialiste, zodat ze weer even een paar weken er tegenaan kunnen. Vanaf dan gewoon altijd een base en topcoat gebruiken! Nagelverharder van herôme kan ook, maar weet niet of dat echt goed werkt.

Ja, bij mij werkt die van herôme wel heel goed :slightly_smiling_face: Ze groeien sneller en zijn steviger, mijn nagels scheurden ook heel snel.

ik gebruik repair en grow stimulator van de hema, kost rond de 3 euro en bij mij werkt het goed!!
ook smeer ik me nagels en nagelriemen regelmatig in met een beetje olie(nagelolie of gewoon olijfolie kan ook)
en ik vijl met een kartonnenvijltje en ik vijl ongeveer om de dag me nagels, zo voorkom je scheurtjes waardoor je nagels weer afscheuren

Je nagels verbeteren niet echt van gelnagels. Mijn nagels waren helemaal niks meer na een paar maandjes acryl, neem aan dat gel niet veel anders is.

Ik doe inderdaad ook nagelriemen verzorgen (met spul van lush), kartonnen vijl heb ik inderdaad ook. Nagelverharder van Herome schijnt goed te werken maar die witte zeg maar werd bij mij snel heel erg stroperig. Ben nu van kruidvat een nagelverharder aan het proberen en die werkt bij mij ook wel heel goed, stuk goedkoper ook.

ik doe het nog steeds een beetje maar wel minder, ik deed gwn heel vaak nagellak op en dat ging ik er dan afpeuteren zo zit je niet meer aan je nagels (kost wel veel nagellak)

Met die van hêrome moet je wel uitkijken, een bekende van mij had daardoor gehad dat d’r nagels helemaal blauw werden door bloeduitstortingen en daarna afvielen :S

Van nagels vijlen worden ze sterker en je kan ook nailharder gebruiken

Oh wel altijd 1 kant op vijlen!