Nagel verwijderen

Oke, het klinkt niet fijn. Maar dit is wat mij te wachten staat. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik ben namelijk vandaag naar de huisarts geweest en mijn grote teen nagel moet eraf als ik mijn kalknagel kwijt wil. maar ik las op internet allemaal horror verhalen en dan zegt mijn moeder ja het valt wel mee, maar ik vind het wel eng. huisarts zei dat het inderdaad wel pijn zal gaan doen…
Alvast bedankt!

arrgh. krijg je een verdoving ofzo?

Oh dat klinkt echt verschrikkelijk!
Ik heb er geen ervaring mee, wel met dat mijn nagel er een keer bijna, en later helemaal aflag maar dat groeit gewoon weer aan…

ja 2 zelfs, maar dan nog doet het pijn zei dok. het voelt alsof iemand heel hard op je teen stampt zei hij. En dan lees ik op internet de ene ontzettend positief en de andere ontzettend negatief en zijn er alleen maar slechter uitgekomen… hmmm

Oh dat klinkt zo pijnlijk! Geen ervaring mee maar iig heel veel succes.

brrr klinkt inderdaad niet leuk… ik zou zeggen neem op voorhand dafalgan codeïne in (dat heb ik ook gedaan toen ik mijn koperspiraal moest laten zetten). Dan ga je niet volledig pijnvrij zijn, maar doet het al minder pijn als het normaal zou doen.

ik heb m er heel vaak afgehad maar dan zat ie wel halflos en dan gewoon een keer hard trekken en dan was ie los maarja dit is iets anders veel succes ermee

Sorry, daar heb ik (gelukkig) geen ervaring mee. Succes!

Je weet het niet eerder als dat je het geprobeerd hebt… Als je er iets moois voor terug krijgt, dan is het denk ik wel het proberen waard, ondanks dat het pijn zal doen.

Brrrr ik krijg al de rillingen als ik het lees haha! Ik heb er zelf geen ervaring mee. Maar ik heb ook halve kalknagels gehad maar die zijn nu gelukkig weg.

mijn zus heeft wel al aantal jaar geleden wel een ingegroeide nagel later snijden of verwijderen geen idee, weet niet of het ongeveer hetzelfde is? XD

& als je er positief heen gaat, van dan ben ik er van af en alles komt goed en niet ontzettend gespannen daar zit/lig dan zal het minder pijn doen, positiviteit helpt!

Je moet er maar aan denken dat het waarschijnlijk even pijn doet op het moment, maar dan ben je er -als het goed is- wel voor de rest van je leven vanaf.

mijn vingernagel is er laatst afgevallen omdat iemand klem had gezeten… je huid onder je nagel is dan wat gevoellig, maar ik weet niet of ik het met jou teenverhaal kan vergelijken!

Mijn teennagel is er wel eens afgevallen omdat ik hem had gestoten, daar voelde ik niks van. Maargoed die nagel was dan ook dood.

Wat ik me bij jou voorstel is echt pijnlijk en klinkt als zo’n martelmethode. Ik wens je in ieder geval veel succes.

Je wordt vast plaatselijk verdoofd, hij kan toch niet zomaar dat ding er af gaan rukken :’)
Geen ervaring met hele nagel er af, maar wel de zijkanten weg laten halen en dat was een hel, maar er was waarschijnlijk niet goed verdoofd. Als 't gewoon goed verdoofd is, moet het vast wel goed komen.
En daarna ben je idd heel blij dat je er van af bent en mocht het pijn doen, dat vergeet je wel weer. En doe ze op ‘t zelfde moment, anders ga je die 2e misschien steeds uitstellen.
Ik moet ook m’n andere teen ook nog laten doen, maar dat durf ik nu, 2,5 maand na de 1e nog steeds niet echt :’)

Ik had ook n kalknagel en die is er gewoon vanzelf (met een beetje hulp van mij, hij zat al los en toen heb ik hem er afgetrokken) afgegaan. Deed niet heel veel pijn ofzo, maar hij kwam gewoon hetzelfde weer terug, dus als kalknagel. :frowning_face:

[i] mijn oma is Pedicure,
En ze zegt dat je het maar even voelt.

Ik weet 't niet zelf want heb dr nog geen gehad. [/i]

Ik zou niet te veel hierover gaan googlen, iedere ervaring is anders en bovendien kom je vaak meer negatieve verhalen tegen dan positieve verhalen, ookal zouden meer mensen een positieve dan een negatieve ervaring hebben. Dit omdat mensen veel eerder geneigd zijn te zeggen als iets slecht gaat, dan dat mensen zeggen dat iets goed gaat. Bij dat laatste zitten mensen er niet zo mee en dan ga je niet op internet je mening erover lopen verkondigen.

ja daar heb je natuurlijk wel gelijk in…
Als ik er aan denk, dan doet mijn teen gelijk al pijn haha.
Ik moet gewoon hopen dat het even pijn doet en dat ik daarna met een blij gevoel en mooi teentje verder ga =D dat teentje is er wel pas na 4 maand.

Waar ik ook niet helemaal blij mee ben, is dat de dokter het zelf doet… ik ga liever naar het ziekenhuis, die lijken mij er gespecialiseerder in te zijn? naja gewoon het beste er van hopen…