Naaktfoto's zus.

Hallo, ik heb net even op mijn zus haar programma gekeken waar haar foto’s staan en mijn foto’s staan er ook tussen en ik ben er net achtergekomen dat mijn zus heel veel foto’s maakt van haarzelf in bikini en heb net ook haar borsten gezien, ik ben helemaal emotioneel geworden en ik ben bang dat mijn zus rare dingen doet met jongens, aangezien ze vaak om 03:00 snachts op de laptop in haar kamer zit als wij al slapen, heeft iemand tips, want ik ben echt bang. :anguished:?

Ik hoop echt dat jullie mij kunnen helpen… :frowning_face:

Haar vragen? Ze is je zus, dus lijkt me dat ze je wel vertrouwt. Kan toch best vragen bijvoorbeeld van: Wat doe jij eigenlijk 's nachts altijd achter je laptop? Zoiets.

Hm lastig…
Ik zou haar er toch mee confronteren en vragen waarom ze zulke foto’s maakt. En haar zeggen dat je je zorgen maakt over haar.
Good luck

check anders is de geschiedenis, of geschiedenis gesprekken… :astonished:.

Ik ben echt blij dat jullie reageren, bij ons in huis zijn de omstandigheden niet echt goed, ik wil haar helpen, maar om haar hiermee te confronteren word ik zelf een beetje bang…
@ Newyorkish, ik ga het even checken, dankje.

ja ik zou even rondspeuren op haar laptop als ze er niet is, en anders het haar vragen, ook al lijkt me dat een best rare situatie x)
ik wens je veel succes!

Jij: hoi, waarom staan er allemaal van die rare foto’s op de computer?
miss zoiets?

gewoon eens vragen, als ze raar of bot reageerd weet je denk ik wel dat er iets mis is, dán zou ik nog even rondkijken op haar laptop.

Je zou opzich best kunnen vragen waarom die foto’s erop staan,
ik bedoel je kwam ze per toeval tegen, niet alsof je helemaal hebt lopen rond neuzen opzoek naar die foto’s
dus jij hebt niets verkeerds gedaan en je wilt haar alleen maar helpen

en ik snap heel goed waarom je zo geschrokken bent,

sterkte nog

Ik zou zeggen dat je die foto’s hebt gezien.
Ze kan daar iig niet boos om worden omdat jullie blijkbaar een gezamenlijke map hebben ofzo.
Ik zou dr inderdaad gewoon vragen waarom zie die foto’s heeft!

[i]ik snap dat je van streek bent,
maar het is wel haar leven.
ik ben er ook geen voorstander van,
maar het zijn haar eigen keuzes.

misschien dat je wel kan vragen van:
“goh ik zag toevallig deze foto,
waarom deed je dat”

maar ik weet niet hoe de band met je zus is?[/i]

‘hoi, …’ vet droog haha.

maar even ontopic:
Dat is idd wel rot als je zoiets tegenkomt. Ik denk dat, ookal is het een beetje eng, confronteren wel het beste is. Jij bent die foto’s per ongeluk tegen gekomen, dus ze kan niet boos op je worden. En als ze het zelf verteld kan je natuurlijk haar verhaal horen en haar overtuigen om te stoppen/niet te doen.

Ik en mijn zus hebben niet zo’n goede band met elkaar, mijn zus gaat heel veel met buitenlanders om, absoluut niets tegen buitenlanders, maar die doen je denk ik sneller iets dan … - vat dit absoluut niet verkeerd op!

Ik heb haar gesprekgeschiedenis afgespuurd, maar niks gevonden.

Die foto’s van haar staat op de laptop van haar mij en mijn moeder.

Echt dankjewel voor de reacties.

mmm lastig!
hoe oud is je zus?

meteen mee confronteren. ja sorry hoor, maar als je het gewoon recht in er gezicht zegt/ vraagt kan je ook meteen er reactie zien. Ik zal als ik jou was niet in haar gespreksgeschiedenis gaan rommelen. heb ik ook wel eens gedaan en dan kom je achter dingen die je liever niet had willen weten en dat kan je dan ook niet uitspreken, omdat ze je anders doorheeft en kan ze jou daarop pakken, snapje?

Niet echt slim van haar dan om die foto’s niet geheim te houden.
Ik denk dat het toch goed is als je erover begint, ze heeft geen
reden om boos te worden want die foto’s stonden ook op jouw laptop.

Inderdaad lastig, mijn zus is net 15 geworden, maar ik weet dat het haar eigen leven is, maar ik laat het gewoon niet toe dat ze misschien wel gebruikt word, wat een leven zul je dan hebben…

Ik vind het ook niet slim dat ze die foto’s op de computer heeft gehouden, niet verwijderd ofzo, ik was echt bang toen ik die foto’s zag. :no_good_woman:

Ik zou niet weten of ik haar moet confronteren, misschien heeft ze er geen rare bedoelingen mee… ? - hoop ik dan maar… -