naaktfoto en andere awkward dingen met leraren

een halfjaar ontving ik een naaktfoto van een leraar.
niet van de leraar zelf maar van iemand anders maar hij stond er wel op, drie keer raden wie de dag daarna vooraan zat tegenover het bureau van de leraar… ik kon die kerel echt niet gewoon aankijken :flushed:. dag erna had iedereen de foto gezien tho dus kwam hij alle klassen langs met de teamleider

hebben jullie ook een keer zoiets meegemaakt of iets anders wat ongemakkelijk is met leraren haha

halfjaar moet zijn halfjaar geleden

Uhm nee dit heb ik nooit meegemaakt. Hoe is het afgelopen met de leraar btw :’)

Al zou ik zoiets hebben meegemaakt…
Ik denk dat zulke docenten zich al genoeg schamen zonder dat er leerlingen nog leuk op internet over gaan praten.

een aantal weken daarna kreeg hij nog best veel opmerkingen zoals “ja je kan maar beter gelijk met de billen bloot hè…” enz. hij was ook nog heel jong, 't was zn eerste baan als leraar en hij is zelf 24 ofzo (niet knap helaas…)

mmmm ja misschien wel maar we noemen gewoon geen namen

omg jezus, nog nooit zoiets gehad

Bij ons was ook zoiets gebeurd. Die man had naaktfoto’s naar een meisje van onze school gestuurd en is daarna ontslagen. Ik heb de foto’s nooit bekeken, ik had geen zin om te kotsen.

wauw, dan ben je echt ziek

Misschien ben ik raar in deze kwestie, maar als ik zo iets zou ontvanen zou ik sowieso naar die leraar gaan en het tegen hem zeggen. Niemand verdient het dat zoiets doorgestuurd wordt.

Natuurlijk stuurt iedereen wel eens naaktfotos door van iemand anders, maar een leraar verdient zoiets niet

Een leraar op de basisschool liet een keer een filmpje van een mannelijke stripper zien. Veel ouders zijn daar toen nog heel boos om geworden.

Een jongen uit mijn klas (van 2 jaar terug) had naaktfoto’s gemaakt van het vriendinnetje van zijn zusje en die foto’s verspreid.

Er zijn nooit naaktfoto’s van leraren voorgekomen op mijn middelbare school gelukkig.

Moet ik dit serieus nemen?

Ik ben een keer een leraar tegen gekomen buiten school tijdens het uitgaan. Stond ik daar met m’n dronken kop.

Een leraar op mijn oude school had zelf aan een soort pornofilmpjes gedaan en een leerling had dat op internet gevonden en doorgestuurd.
Sowieso was het ook echt een supervage site waar het op stond, ik snap echt niet dat leerlingen (lees: 13/14/15 jaar oud of zo) op zo’n site komen en het dan ook echt aan anderen laten zien.

Ik heb geen idee of die man nog lesgeeft, ik weet wel dat zijn hoofd best duidelijk op de foto stond :’)

Nja, ik denk dat het meisje en die leerkracht wel een bepaalde relatie hadden en er was niet zoveel leeftijdverschil. Maar dan nog blijft het dom en zeker als leerkracht.

leeftijdsverschil of niet, het is echt niet oké. :’)

Welgh ik moet er niet aandenken om naaktfotos van mn leraren te zien.

Vorig jaar staarden alle oudere leraren altijd naar mij met een iets roder gezicht, als dat naar jou is valt dat echt op! Maar ze keken ook op vervelende pleken… Waarschijlijk omdat ik er 4 jaar ouder uit zie, daarom vind ik foto’s waar ik jonger op lijk leuk. Gelukkig heb ik dit jaar allemaal vrouwen en 1 man die sexgrapen maakt met de meisjes die er het jongst van de klas uit zien. Best bizar want meestal is het anders. Naaktfoto’s zijn gelukkig nog niet opgedaagt!

Ik vind het gewoon iets minder vies omdat ze volwassen was en een privérelatie met hem had. Maar daarom keur ik het niet goed want als lkr heb je een voorbeeldfunctie en doe je zo’n dingen niet. Gewoon voor de duidelijkheid, zodat je niet denkt dat ik pro pedo ben.