Mysterious Girl (TVD, Nederlands)

Dit verhaal staat op verschillende fora onder verschillende namen;) Maar dit is allemaal door mij neergezet!! Dit verhaal speelt zich af tijdens seizoen drie van TVD:) (aka The Vampire Diaries). Het gaat over een onbekend meisje dat naar Mystic Falls komt om zo haar geschiedenis te ontrafelen. In het begin zullen jullie haar naam nog niet eens weten, maar langzamerhand komen jullie steeds meer te weten over dit personage en wat zij met de Salvatore-broers te maken heeft… Enjoy met het eerste stukje van het eerste hoofdstuk!!:slight_smile:

Proloog
Daar stond ze dan, in een onbekend standje genaamd Mystic Falls. Haar doel, waar ze al die jaren al naar aan het vechten was, was eindelijk aangebroken. Ze haalde een keer diep adem en stapte de kroeg binnen. Het was maar goed dat ze haar emoties goed kon beheersen nu, zodra ze binnen stapte zag ze haar doelwit al staan. Hij was aan het praten met een knap meisje. Ze herkende haar gelijk als Elena Gilbert, de dubbelganger. Door al haar onderzoek is ze veel te weten gekomen over dit bijzondere meisje. Een gewone tiener die te weten komt dat haar moeder een vampier is en haar biologische vader haar oom was. Met de nadruk op was, zowel haar moeder als vader als haar adoptie-ouders leefden niet meer.
Het leek haar een vreselijk idee om op deze manier erachter te komen dat je geadopteerd bent, dat je beste vriendin een echte heks is en je andere beste vriendin een vampier geworden is door haar dubbelganger, Katherine. Dan komen we gelijk aan bij de Salvatore-broers. De beruchte vampierbroers die Mystic Falls hebben veranderd in een hell door hun aanwezigheid. Goh, het lijkt wel alsof ze alles in een hell veranderen als zij ergens aanwezig zijn, dacht ze bij cynisch bij zichzelf.
Ze was zo aan het dag dromen dat ze niet eens in de gaten had gehad dat ze nog altijd voor de deuropening stond en middenin dus ook in de weg stond. Ze keek naar de persoon die tegen haar was aangelopen, ze herkende hem gelijk. Het was Matt, het ex-vriendje van zowel Elena en de VampierChick Caroline. Alsof er niks aan de hand was glimlachte ze naar Matt.
‘Het spijt me, ik was aan het dromen. Iets waar ik heel goed in ben overigens.’ Matt glimlachte terug en ook hij bood zijn excuses aan.
‘De naam is Matt, Matt Donovan. Volgens mij heb ik jou hier nog nooit eerder gezien? Ben je nieuw in deze stad?’ Hij stak zijn hand uit en zij beantwoordde deze door te schudde. Ze knikte en glimlachte opnieuw.
‘Ik kom alleen maar op bezoek. Ik heb hier familie wonen, al in geen jaren ben ik meer in Mystic Falls geweest. Gelukkig is er niks meer verandert.’ Ze probeerde zo goed als mogelijk was te klinken. Nu maar hopen dat hij het verhaal zou geloven. Ze kon geen compulsion gebruiken, dit wist ze ook door de onderzoeken die ze had verricht.
‘Welkom terug in Mystic Falls! Kan ik je een drankje aanbieden?’ vroeg Matt heel galant. Ze schudde haar hoofd en keek naar de plek waar de tweetal zojuist nog zat, alleen Elena was er nog.
‘Het spijt me, Matt, Matt was het toch?’ hij knikte ‘Ik was eigenlijk alleen op kort bezoek, ik had nog wat zaken om af te handelen en dan wilde ik weer gaan. ’
Ze liep weg van Matt en keek om zich heen, hij was nergens meer te bekennen. Ze was zo dichtbij. Nogmaals keek ze naar de plek waar Elena had gezeten, ook zij had inmiddels de plek verlaten. Het zou haar niet verbaasd hebben als hij er ook vandoor was gegaan. Een beetje teleurgesteld liep ze weer richting de uitgang en stond ze in de enorme kou.
Het was een enorm voordeel om gevoelswaarnemingen uit te kunnen sluiten, waarschijnlijk was ze anders nu terug naar binnen gegaan en het aanbod van Matt aangenomen en gewacht tot morgen. Wachten kon niet meer. Ze heeft al meer dan honderdveertig jaar gewacht op dit moment en nu ze zo dicht bij was kon ze niet meer terug.
Als vampier kon ze zich veel makkelijker concentreren op haar gehoor. Alles was veel duidelijker en helder dan ooit te voren. Zeker nu ze ouder was dan vele andere vampieren. Ook kon ze alles veel beter zien en concentreerde ze zich op alles in de omgeving, waarschijnlijk was het al te laat. Ze draaide zich om en wilde de zoektocht voor die nacht staken. Totdat ze plotseling oog in oog stond met hem. De vampier waar ze al die jaren op gewacht heeft.
Damon Salvatore.