Muziek in vliegtuig

Hoi! Hoe luisteren jullie muziek in het vliegtuig? Hebben jullie bijvoorbeeld een app waar je offline en gratis muziek op kunt luisteren? Dat is namelijk wat ik zoek… X

ik download van tevoren muziek of luister het via de stoel/schermpje.

ik gebruik altijd spotify en dan offline aanzetten

Ik weet wel hoe ik muziek kan downloaden, maar hoe zet je het op je telefoon? Ik heb btw een iPhone voor als dat nuttige info is.

Ik gebruik zelf de app Deezer, daarmee kun je ook offline muziek luisteren! Wel even van te voren de muziek downloaden uiteraard, maar ik vind 'm heel handig.

Ik zet het altijd op een sd kaartje, maar die past niet in een iphone. En ik heb altijd al ruzie gehad met mijn eigen ipod dus zou helaas niet weten hoe het via itunes moet.

iTunes downloaden, je muziek daarin zetten en als je je iPhone aan je computer hangt met een USB-kabel komt er een optie om te synchroniseren. Als je hem gesynchroniseerd hebt staat al je muziek van iTunes ook op je iPhone. :slightly_smiling_face:

Muziek downloaden, dan naar itunes gaan en muziek bibliotheek openen, dan op bestand drukken en dan bestand aan bibliotheek toevoegen, hier selecteer je dan je muziek. De muziek komt in iTunes te staan. Sluit je iPhone aan op je pc en als iTunes klaar is met synchroniseren staat als het goed is je muziek erin. Je hebt als je iPhone is aangesloten ook nog opties om te kiezen of je de gehele bibliotheek op je telefoon wil of bepaalde delen.