msn messenger 2010

Iemand enig idee waar je een fatsoenlijke gratis Nederlandse versie van msn messenger 2010 kunt downloaden? Want ik heb die perongeluk van mijn computer verwijderd door de nieuwe versie van 2011 te downloaden, maar die vind ik helemaal niet fijn en dus heb ik die ook verwijderd. Nu ben ik op zoek naar 2010-versie maar ik kan nergens een goede vinden. Heb al gegoogled enzo, maar komt niks fatsoenlijks uit.
Ik heb het al via deze site geprobeerd http://messenger2010-nl.info/messenger.html, maar daar krijg ik telkens dat ik een of andere code in moet voeren en moet gaan sms’en naar een nummer om het te downloaden, en dat vertrouw ik toch niet helemaal…

Iemand enig idee?
Thank you!

upje?

2010 bestaat niet? of ben ik nou dom. ik kon 'm ook al niet vinden.

gewoon messenger 2011 gebruiken…

Ja, of in ieder geval, die ene die voor deze was (die zich volgensmij vanzelf heeft gedownload toen ik op het knopje ‘OK’ drukte…)

Maar die is kut en die update niet geweldig

gewoon intypen bij google
ik wil juist weer 11
na een tijdje wennen vond ik hem fijner dan de oudere

waar kan ik dan wel een fatsoenlijke versie van msn 2010 downloaden? want ik krijg telkens als ik iets probeer datik een code moet sms’en, maar dat vertrouw ik niet, want daar moet ook weer voor betaald worden enzo…

Dan had je maar niet je MSN moeten verwijderen.

Google.

Die is serieus BAGGER. xD
Ik heb geen idee waar je die kan downloaden.

Je moet bij configuratiescherm → Software → Windows Live Essentials 2011 verwijderen. Alles aanvinken en dan laten deinstalleren.

Dan naar deze site: http://www.messmotions.nl/msn9.0.php , hier msn downloaden.

Dan heb je weer de versie die je vóór windows live essentials 2011 had.

ik heb een vraagje welke is fijner?

msn9.0 of msn live essentials 2011

up

Oh dankje! Heb nu weer 9.0! :relieved: