Mooie lingerie onmogelijk cupmaat? (65F)

Zoals de titel al zegt, ik ben op zoek naar mooie lingerie, maar heb een heel moeilijke maat! 65F. Weet iemand een site of winkel waar ik terecht kan?

Alvast bedankt :relieved:

oei! dat is echt een hele lastige maat!
maar ik denk at je met google nog heel wat kan vinden!

Idd een lastige maat! Maar als je naar deze site gaat; http://www.grote-cupmaten.nl , kan je heel wat vinden :wink: al zijn ze best wel prijzig :S

dankje :slightly_smiling_face: prijzig is niet zo’n probleem meer, ben al heel blij als ik eens wat gevonden krijg :wink:

aaahw dat lijkt me echt een hele lastige maat idd :open_mouth: Weet zelf niet waar je zo’n dingen kunt vinden aangezien ik altijd naar de kleinste bh’s moet zoeken haha, maar heel veel succes ermee :open_mouth:

Ik heb een jaar geleden ook bij grote-cupmaten.nl een bh besteld omdat ik ook een moeilijke maat heb (70F) en daar heb ik toen deze gekocht, http://www.grote-cupmaten.nl/1922-Beugel-BH-Nadia-Zwart, en die is na een jaar nog steeds stevig en supermooi!
Echt een aanrader! Maar het zijn over het algemeen op die site hele goede bh’s en de levering is gewoon door de brievenbus, ook wel zo makkelijk.
Je kan anders ook nog op Asos.com kijken, daar heb je vaak ook die ‘moeilijke’ maten!

je zou ook een 70E kunnen proberen, want 65 word bij elke maat al nauwelijks verkocht en 70E valt het zelefde qua cup alleen de omvang is wat groter, dan zou je ze bijvoorbeeld inkunnen laten nemen, of op het kleinste oog dragen?

Ik weet niet waar je woont, maar in rotterdam alexandrium zit een lingerie zaak genaamd bonnie b waar ik altijd mn bh’s koop. Kunnen ze je heel goed helpen en hebben ze de grotere maten. En ze beginnen vanaf 60!

Vriendin van me heeft ook een grote cupmaat en die haalt ze altijd bij Naron / Freya, gespecialiseerd op grote cupmaten. Google daar maar eens op, ze weet er altijd mooie te halen!

wauw iedereen bedankt voor de tips! :slightly_smiling_face:

70E heb ik geprobeerd, maar die zakt echt af
en ik woon in Gelderland, totaal niet in de buurt bij Rotterdam, maar ik zal het onthouden voor het geval dat :wink:

Ik heb 70F, ook onmogelijk. Mijn BH’s zijn van Dyanne, die zijn heel classy en simpel. Ik ben nog steeds opzoek naar een merk die ook mooie BH’s verkoopt met kant in die maat. Ik hoorde dat Marie-Jo ook mooie BH’s heeft in die maat. :slight_smile:

Bonnie B zit niet alleen in Rotterdam.
Je kan ook online bestellen op hun site http://www.bonnieb.nl/nl/site

Heb zelf ook grote cupmaat (80F) heb meestal bh’s van naron en dan vooral van het merk fantasie erg fijn http://www.naron.nl/
Is ook een winkel van in breda

Hoi! ik heb 70E ook lastig, mijn moeder kanwel goed naaien. Dus ik koop mooie bhs waar de cups goed zitten, meestal is de achterkant dan te los. Die naait ze strakker, zie je bijna niks van!

Ik heb ook een 65b/c, heb het een keer bij hunkemoller laten opmeten en zij hebben toen mijn bh’s opgestuurd om ze te laten inmaken. (Want in de Hunkemoller hangt inderdaad maatje 65 ook niet…) Dus misschien is dat nog een optie? Volgens mij was het gratis, maar het duurde wel wat lang.